کادایف
محققان چینی پی بردند؛

عدس خواص ضدویروسی در مقابله با کرونا دارد

عدس خواص ضدویروسی در مقابله با کرونا دارد

به گزارش کادایف نتایج یک تحقیق نشان داده است که لکتین های موجود در عدس هندی معروف به دال عدس دارای خواص ضد ویروسی در مقابل کروناویروس است.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تا به امروز کروناویروس بیشتر از ۱۹۶ میلیون نفر را در سرتاسر جهان آلوده کرده و بیشتر از ۴.۲ میلیون کشته برجا گذاشته است. با وجود ظهور انواع واکسن های کووید ۱۹، سویه های جدید ویروس دائماً درحال ظهور هستند که همه تلاش ها برای مهار پاندمی را متوقف کرده و انتظار می رود که تعداد زیادی از مردم در موج های بعدی جان خویش را از دست بدهند که نیاز مبرم به شناسایی داروهای ضدویروسی جدید در مقابل این بیماری بوجود می آورد.
تاکنون مشخص شده است که پروتئین سنبله (S) کروناویروس دائماً درحال جهش مداوم است و سویه های جدید درحال ظهور از خنثی سازی از راه آنتی بادی فرار می کنند.
در این مطالعه، تیم تحقیق مؤسسه ملی کنترل غذا و دارو چین، دوازده لکتین مشتق شده از گیاهان با خصوصیت کربوهیدرات های مختلف را جمع آوری کرد و فعالیت ضد کروناویروس آنها را در مقابل سویه های جهش یافته و انواع اپیدمیک با استفاده از روش خنثی سازی مبتنی بر شبه ویروس ارزیابی کرد.
نتایج نشان داد Lens culinaris بدست آمده از لکتین عدس که به صورت خاص به انتهای گلیکانهای نوع الیگمانوز و GlcNAc متصل می شود، قوی ترین و گسترده ترین ضدویروس را در مقابل انواع سویه های جهش یافته نشان داده است.
تیم مطالعه دریافتند که لکتین عدس می تواند اتصال ACE۲ به تریمر S را مسدود کرده و کروناویروس را در مراحل اولیه عفونت مهار کند.


منبع:

1400/05/13
13:05:00
5.0 / 5
816
تگهای خبر: بیماری , پروتئین , دارو , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif