کادایف
یافته محققان آلمانی؛

کمبود آهن در رژیم غذایی منجر به بیماری قلبی می شود

کمبود آهن در رژیم غذایی منجر به بیماری قلبی می شود

به گزارش کادایف به قول محققان اروپایی، آهن برای سلامتی بسیار مهم می باشد و مقدار کم آن در رژیم غذایی امکان دارد منجر به بیماری قلبی شود.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان دانشگاه پزشکی هامبورگ آلمان، وجود میزان کافی آهن در رژیم غذایی می تواند از یک مورد از هر ۱۰ مورد جدید ابتلاء به بیماری قلبی در افراد میانسال پیشگیری کند.
دکتر «بندیکت شراگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «یافته های ما نشان داده است که کمبود آهن امکان دارد هدف مناسبی برای اقدامات پیشگیرانه در جمعیت عمومی باشد.»
به گفته شراگ، «ارتباط بین فقر آهن و بیماری قلبی معلوم نیست اما آهن برای ایجاد تعادل در بدن و متابولیسم انرژی ضروریست که می تواند یک ارتباط بالقوه باشد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «افرادی که کمبود آهن دارند معمولا به اندازه کافی از مواد معدنی در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنند یا نمی توانند آهن دریافتی خویش را فرآوری کنند.»
غذاهای غنی از آهن شامل گوشت؛ مرغ؛ تخم مرغ؛ غذاهای دریایی همچون ماهی تن، صدف و میگو؛ سبزیجاتی مانند اسفناج و سیب زمینی شیرین و لوبیا هستند. سایر منابع غذایی خوب شامل نان و ماکارونی غنی شده و میوه هایی مانند توت فرنگی و هندوانه است.
مطالعات قبلی نشان داده بود که بیماران مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی با فقر آهن بیشتر از دیگران در بیمارستان بستری می شوند یا می میرند.
به گفته محققان، فقر آهن با ۲۴ درصد افزایش ریسک ابتلاء به بیماری های قلبی، ۲۶ درصد افزایش ریسک مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و ۱۲ درصد افزایش ریسک مرگ به هر علتی همراه می باشد.



منبع:

1400/07/26
23:33:28
5.0 / 5
719
تگهای خبر: بیماری , پزشك , رژیم غذایی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif