کادایف

انواع غذا را چه مدت می توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟

انواع غذا را چه مدت می توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟

به گزارش کادایف خوزستان یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اعلان اینکه بهتر است مواد غذایی به شکلی فریز شوند که هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود، اظهار داشت: زمانی که غذای پخته از فریزر خارج شد باید کاملا داغ و سپس مصرف شود.



دکتر آناهیتا منصوری در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: هر چند فریز کردن مواد غذایی سبب کاهش مواد مغذی و کیفیت بو، طعم و رنگ می شود اما این روش نگهداری و ذخیره کردن جزو ناگزیری از زندگی امروزه است.

وی درباب حداکثر مدت زمان نگهداری انواع مواد غذایی در یخچال و فریزر، اضافه کرد: ماهی چرب یک تا دو روز در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر و گوشت چرخ شده خام، همبرگر خام و ماهی کم چرب یک تا دو روز در یخچال و سه تا چهار ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: میگوی خام را یک تا دو روز در یخچال و سه تا شش ماه در فریزر، مرغ و بوقلمون خام را یک تا دو روز در یخچال و تا ۹ ماه در فریزر و گوشت قرمز خام را سه تا پنج روز در یخچال و شش تا ۱۲ ماه در فریزر می توان نگهداری کرد.

وی بیان کرد: غذاهایی مانند سوپ، تاس کباب و خورشت ها سه تا چهار روز در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری هستند. مرغ پخته را نیز می توان تا چهار روز در یخچال و تا شش ماه در فریزر نگهداری کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: تخم مرغ خام سه تا پنج هفته در یخچال و تخم مرغ پخته تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است اما قابل فریز کردن نیست. سالاد ماکارونی نیز سه تا پنج روز در یخچال قابل نگهداری است اما قابل فریز کردن نیست.

وی با اعلان اینکه باید تاریخ فریز کردن مواد غذایی روی بسته نوشته شود، اضافه کرد: بهتر است مواد غذایی به شکلی فریز شوند که هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود. همین طور زمانی که غذای پخته از فریزر خارج شد باید کاملا داغ و سپس مصرف شود.





منبع:

1400/07/27
11:06:36
5.0 / 5
671
تگهای خبر: پزشك , تخصص , درمان , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif