کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

چای از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری می کند

چای از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری می کند

به گزارش کادایف نتایج یک تحقیق نشان داد که نوشیدن چای امکان دارد سلامت قلب و مغز، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد و خطر سرطان را کم کند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد باکیفیت بهتری نیاز است.
چای پس از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. چهار نوع اصلی چای شامل سفید، سبز، اولانگ و سیاه است. هر چهار چای از یک گیاه به نام Camellia sinensis گرفته می شوند، اما نحوه فرآوری آنها بعد از برداشت متفاوت می باشد.
چای حاوی مجموعه وسیعی از اجزای دارای فعالیت بیولوژیکی، همچون فلاونوئیدها، ال تیانین و کافئین است. خیلی از اثرات مفید چای به سبب سطوح بالای فلاونوئیدها مانند کاتچین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
تفاوت در پروسه تولید می تواند بر ترکیب شیمیایی و اثرات مفید انواع مختلف چای تأثیر بگذارد. بعنوان مثال، چای سبز پیش از این که اکسید شود برشته می شود و بدین جهت حاوی سطوح بالاتری از کاتچین است. در مقابل، چای سیاه اجازه اکسید شدن داشته و دارای سطوح پایین تری از کاتچین است. در همین حال، چای سیاه حاوی مقادیر بیشتری از فلاونوئیدهای دیگر به نام تآروبیگین و تافلاوین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز هستند.
تعدادی از مطالعات مشاهده ای نشان میدهد که مصرف چای با بهبود عملکرد شناختی مرتبط می باشد.
هر فنجان چای حاوی حدود ۳۵ تا ۶۰ میلی گرم کافئین است که ممکنست به افزایش توجه و بهبود خلق و خوی برخی افراد بعد از مصرف چای کمک نماید. چای همین طور حاوی تیانین است که برای افزایش توجه و کاهش اضطراب و استرس پیشنهاد شده است.
محققان فکر می کنند که وجود تیانین و کافئین ممکنست بطور بالقوه احساس آرامش همزمان بوجود آورد و توجه را بهبود بخشد. علاوه بر این، شواهد محدود نشان میدهد که مصرف تیانین و کافئین با هم ممکنست منجر به افزایش توجه بیشتر نسبت به مصرف هر یک از این مواد به تنهایی شود.
پس از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان دومین عامل مرگ و میر است. اصلاح شاخصهای سبک زندگی مانند رژیم غذایی، کم تحرکی، سیگار کشیدن و چاقی می تواند از ۳۰ تا ۴۰ درصد همه سرطان ها پیشگیری کند.
شواهد پیش بالینی قابل قبول زیادی وجود دارد که خواص ضدسرطانی چای و عمدتا ترکیبات بیواکتیو آن (فلاونوئیدها) را در مقابل تحریک و پیشرفت شروع سرطان نشان میدهد.

1401/02/20
20:30:27
5.0 / 5
514
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , تولید , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif