کادایف
محققان می گویند؛

مصرف گردو با کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی مرتبط می باشد

مصرف گردو با کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی مرتبط می باشد

به گزارش کادایف، یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که گردو مصرف می کنند کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی بوده و عادات غذایی سالم تری دارند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، مغزیجات آجیلی، همچون گردو، به صورت کلی بخشی از یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته می شود چونکه سطح بالایی از پروتئین، فیبر و چربی های سالم دارند.
محققان دانشگاه مینه سوتا دریافتند افرادی که گردو مصرف می کنند نسبت به افرادی که گردو نمی خورند، با خطر کمتر بیماری قلبی روبرو هستند.
تیم تحقیق همینطور گزارش داد که گردو خواران به صورت کلی رژیم غذایی سالم تری دارند، اضافه وزن کمتری داشته و از فعالیت بدنی بیشتری در مقایسه با افرادی که گردو نمی خورند بهره مند هستند.
«لورن سپه»، عضو تیم تحقیق، توضیح داد: «گردو سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها و همینطور چندین ماده معدنی ضروری می باشد. گردو در مقایسه با سایر آجیل ها فواید سلامتی بیشتری دارد، چونکه حاوی بالاترین میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در میان سایر آجیل هاست.»
اسیدهای چرب امگا ۳ به صورت طبیعی ضد التهاب هستند. همینطور نشان داده شده است که آنها سطح تری گلیسیرید و نتیجتاً تشکیل پلاک را کم می کنند، که مکانیزمی است که برپایه آن خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی کاسته می شود.
سپه اضافه کرد: «میکروبیوم های سالم روده با کاهش سطح التهاب مرتبط می باشد، که خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را می کاهد، همینطور نمایه چربی را بهبود می بخشد، خطر ابتلاء به بیماری های متابولیک را می کاهد، و دارای خیلی از فواید سلامتی دیگر است.»
تیم تحقیق در این مطالعه، داده های ۳۰۲۳ شرکت کننده را بررسی کرد که شامل ۳۵۲ گردو خور، ۲۴۹۴ آجیل دیگر خور و ۱۷۷ غیر آجیل خور بودند.
پس از بررسی اندازه گیری های فیزیکی و بالینی بعد از ۳۰ سال، محققان دریافتند افرادی که گردو می خورند با عامل های پرخطر کمتر بیماری قلبی روبرو هستند:
• شاخص توده بدنی پایین تر
• دور کمر کمتر
• فشار خون پایین تر
• سطح تری گلیسیرید خون کمتر
محققان همینطور به این نتیجه رسیدند افرادی که گردو مصرف می کنند رژیم غذایی سالم تری دارند، وزن کمتری اضافه می کنند، غلظت گلوکز خون شأن در حالت ناشتا کمتر است و فعالیت بدنی بیشتری دارند.


منبع:

1401/07/10
11:06:26
5.0 / 5
265
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , پروتئین , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif