کادایف
گزارش جدید محققان؛

دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند

دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند

به گزارش کادایف، یک بررسی تحقیقاتی جدید نشان داده است که مصرف دانه چیا امکان دارد در کاهش فشار خون و کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان موثر باشد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان داده است که دانه چیا امکان دارد دارای خصوصیت های غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند.
دانه های چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند:
• اسیدهای چرب اشباع نشده که می توانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند
• فیبر بالا که می تواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری های در ارتباط با دستگاه گوارش کمک نماید
• پروتئینی که امکان دارد به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک نماید
• آنتی اکسیدان ها
• خصوصیات ضد میکروبی
محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان مفهوم است که آنها اطلاعات ژنتیکی آنرا در یک لابراتوار بررسی کردند.
محققان به ۲۹ ژن در دانه های چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک می نماید پی بردند.
به گفته محققان، این ترکیبات امکان دارد فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند.


منبع:

1402/10/02
08:34:07
5.0 / 5
239
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , پروتئین , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif