کادایف

در سفرهای نوروزی چه بخوریم؟

در سفرهای نوروزی چه بخوریم؟

كادایف: سرپرست دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه آب هایی كه در طول مسیر به صورت نهر و چشمه جاری شده اند، اغلب آلودگی میكروبی دارند و یا به انواع تخم انگل ها آلوده شدند، اظهار داشت: بهتر است خانواه ها برای شستن ظروف و لیوان های مورد استفاده در طول سفر از آبی كه از منزل با خود آورده اند، استفاده كنند.



دكتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: آب هایی كه در طول مسیر به صورت نهر و چشمه جاری شده اند، اغلب آلودگی میكروبی دارند و یا به انواع تخم انگل ها آلوده شدند. ازاین رو بهتر است خانواه ها برای شستن ظروف و لیوان های مورد استفاده در طول سفر، از آبی كه از منزل با خود آورده اند استفاده كنند. زیرا ممكن است آب نهر و چشمه به علت سرازیر شدن فاضلاب های صنعتی انواع آلودگی های شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را به صورت جدی به خطر بیاندازند. بر همین مبنا سفارش می گردد در طول سفر حتما آب معدنی بنوشند و یا پیش از حركت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز ریخته و در یخدان حمل كنند.

وی اضافه كرد: مسافران می توانند برای تهیه چای نیز، در یك فلاسك آبجوش به همراه برده و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع خستگی و تمدد اعصاب استفاده كنند.

عبداللهی در پاسخ به اینكه خوردن چه غذایی در طول سفر مناسب است؟ اظهار داشت: مطمئن ترین راه این است كه غذای ساده ای در منزل تهیه كرده و در یك ظرف خنك نگهداری كنند. همینطور غذایی كه برای بین راه تهیه می كنند، نباید آبكی باشد.

وی با تاكید بر اینكه غذاهای آبكی مانند انواع خورشت، سریع تر فاسد می شوند، اضافه كرد: میكروب ها و باكتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تكثیر دارند. غذاهای خشك مثل انواع كوكوها، كتلت، شامی، انواع دلمه ها، انواع پلوها همراه با گوجه فرنگی، كاهو و خیار تازه و لیمو ترش كه طی چهار مرحله سالم سازی سبزیجات شسته شده اند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.




1397/01/03
12:43:48
5.0 / 5
103
تگهای خبر: بهداشت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif