کادایف
نكته سلامت؛

منابع حاوی آنتی اكسیدان ها را بشناسید

منابع حاوی آنتی اكسیدان ها را بشناسید

به گزارش كادایف آنتی اكسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند كه باعث توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیكال های آزاد می شوند.



به گزارش كادایف به نقل از مهر، رادیكال های آزاد به صورت طبیعی در بدن تشكیل می شوند و در واقع نقش مهمی در خیلی از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفاء می كنند. اما وجود میزان بالا رادیكال های آزاد در بدن می تواند خطرناك باشد چراكه با صدمه به سلول ها می توانند منجر به سرطان شود.
بدن برای مقابله با رادیكال های آزاد آغاز به تولید مقادیری آنتی اكسیدان های موردنیاز می كند و فرد می تواند از راه یك رژیم غذایی سالم، بویژه میوه ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اكسیدان های لازم را دریافت كند.
آنتی اكسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
• بتا كاروتن: هویج، كدو، سیب زمینی شیرین.
• لیكوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
• ویتامین A: كره، تخم مرغ، شیر، كبد.
• ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مركبات، طالبی، فلفل دلمه ای، كلم بروكلی، كلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانه ها و روغن شان.توت ها بیشتر از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اكسیدان هستند. كلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات به شمار می آیند.

1397/12/02
19:29:51
5.0 / 5
1666
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , رژیم غذایی , شیر , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif