کادایف

نان، پنیر و دوغ بیشترین میزان نمك را به سبد غذایی ایرانیان وارد می كنند

نان، پنیر و دوغ بیشترین میزان نمك را به سبد غذایی ایرانیان وارد می كنند

به گزارش كادایف رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمك را به سبد غذایی ایرانیان وارد می كنند.


به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، دكتر هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی كنترل فشار خون در كشور اعلام نمود: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در مورد عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمك نشان داده است نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمك نهفته از راه مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانیان دارند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اضافه كرد: حدود ۵۳ درصد از نمك دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانیان از راه نمك افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از راه نان، ۵.۳ درصد از راه پنیر و ۴.۷ درصد از راه دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در كشور می شود.

بنابر اعلام وبدا، دكتر حسینی در انتها اظهار داشت: با عنایت به آنكه سرانه مصرف نمك طعام روزانه دریافتی در ایران بیشتر از دو برابر مقدار سفارش شده توسط مراجع علمی بین المللی است؛ به منظور پیشگیری و كنترل پر فشاری خون سفارش می شود از افزودن نمك به غذا از راه نمكدان در منزل پرهیز شود و تا حد امكان از محصولات لبنی و نان كم نمك استفاده گردد.



1398/03/08
11:08:58
5.0 / 5
805
تگهای خبر: سفارش , غذا , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif