کادایف
یافته محققان اسپانیایی؛

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است

به گزارش كادایف یك مطالعه جدید نشان داده است پوست دانه قهوه كه معمولا آنرا دور می ریزند مملو از آنتی اكسیدان و فیبر است.


به گزارش كادایف به نقل از مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند كه میزان آنتی اكسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه بسیار بالاست.

پوست نقره ای قهوه یكی از لایه های محافظ دانه قهوه است كه در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.

محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است كه خواص آنتی اكسیدانی و ضدمیكروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همینطور حاوی میزان بالای ملانویدین است كه در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.

این در حالی است كه خواص بیولوژیكی ملانویدین ها به علت طیف وسیعی از كاربردهای عملی، مانند پیشگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.

محققان امیدوارند كه یافته های آنها به تولیدكنندگان مواد غذایی كمك نماید تا روشی جهت استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.

1398/05/01
17:43:40
5.0 / 5
1502
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , پوست , تولید , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif