کادایف
در گفت وگو با مهر مطرح شد؛

اصول بهداشتی مصرف مواد غذایی در راهپیمایی اربعین

اصول بهداشتی مصرف مواد غذایی در راهپیمایی اربعین

كادایف: یك متخصص تغذیه با اشاره به رعایت اصول بهداشتی در اجتماع بزرگ راهپیمایی اربعین به ارائه نكاتی درباب مصرف مواد غذایی از مواكب در طول مسیر راهپیمایی پرداخت.



خبرگزاری مهر؛ گروه سلامت: با نزدیك شدن به اربعین حسینی سیل عاشقان و مشتاقان زیارت آن حضرت از گوشه و كنار ایران و سایر كشورها خودرا به یكی از مرزهای خروجی رسانده و وارد كشور عراق می شوند. یكی از مسائل مهم اجتماع بزرگ راهپیمایان اربعین حسینی است كه فاصله شهر نجف تا كربلا را به پیاده روی می پردازند.
در این مسیر مواكب و مجتمع های بسیاری آماده خدمت رسانی و پذیرایی از زائران امام حسین (ع) هستند اما زائران همواره باید نسبت به رعایت نكات بهداشتی در مصرف وعده های غذایی دریافتی از مواكب توجه كافی داشته باشند.
دكتر سیدعلی كشاورز، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار مهر درباب رعایت نكات بهداشتی در اجتماع بزرگ راهپیمایی اربعین اظهار داشت: با عنایت به شرایط جوی كشور عراق و گرمای هوای این منطقه زائران همواره باید نسبت به دریافت مایعات توجه داشته باشند و به سبب مبتلاشدن به بیماری هایی مثل اسهال و استفراغ از آب های معدنی و بهداشتی برای این منظور استفاده نمایند.
كشاورز درباب غذای مصرفی نیز بیان كرد: معمولاً غذای بیشتر زائران بوسیله كاروان ها و یا مراكز مطمئنی تأمین می شود؛ لازم به ذكر است زائران از مصرف غذا در مواكبی كه نكات بهداشتی در آن رعایت نمی گردد، بپرهیزند چونكه گرمای هوای عراق می تواند عامل مسمومیت خیلی از غذاها باشد.
وی با اشاره به اینكه زائران از حمل هر گونه غذا همراه خود خودداری كرده اظهار نمود: زائران باید از مصرف هر گونه غذای چرب و سرخ كردنی بپرهیزند و در صورت در دسترس نبودن مواكب برای دریافت غذا مبادرت به مصرف نان و پنیر كه از تمامی غذاها سالم تر است كنند.
وی در ادامه بیان كرد: معمولاً كاروان هایی كه افرادی را برای این سفر به عراق می برند از قبل مبادرت به مشخص كردن مواكب و رستوران هایی برای صرف غذا خواهند كرد؛ و بهداشت رستوران ها و مواكب از هر نظر بررسی می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به آلودگی های ویروسی و تغییرات آب و هوایی گفت: با عنایت به تغییرات جوی زائران بعد از دریافت هر گونه غذا و یا مواد خوراكی بلافاصله در همان وعده مبادرت به مصرف آن كنند و از نگهداری آن خودداری كرده.
كشاورز در آخر با اشاره به اینكه نوشیدنی ها و غذاهای رایگانی در طول این مسیر بوسیله مواكب در اختیار زائران قرار می گیرد بیان كرد: زائران همواره باید به این نكته توجه نمایند كه در هر موكب و یا خانه ای مبادرت به مصرف غذا و یا مواد خوراكی نكنند؛ گفتنی است كه تمامی نكات بهداشتی در این زمان با دقت كافی رعایت می شود، اما زائران همواره باید جوانب احتیاط را رعایت نمایند.


منبع:

1398/07/24
23:57:02
5.0 / 5
1813
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , تخصص , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif