کادایف
به بهانه دورهمی شب یلدا؛

مراقب آجیل خوری در طولانی ترین شب سال باشید

مراقب آجیل خوری در طولانی ترین شب سال باشید

كادایف: خوردن آجیل در طولانی ترین شب سال، یكی از خاصیت های دورهمی ایرانیها در شب یلدا است. اما، فراموش نكنیم كه از سلامت تنقلات مطمئن شویم.


به گزارش كادایف به نقل از مهر، خرید آجیل و تنقلات فله و باز علاوه بر آنكه قابل ردیابی نیست، می تواند شامل آلودگی های شیمیایی و میكروبی باشد. درج پروانه بهداشتی بر روی آجیل بسته بندی شده به این معنا است كه خاطر خریدار باید بابت این فاكتورها آسوده باشد. چونكه مواد اولیه وارد شده به كارخانجات بوسیله كارشناسان نظارتی قابل كنترل و ردیابی است و همین طور با عنایت به گردنگیر انجام انواع آزمایشات بر روی هر محصول میزان سموم و انواع آلودگی و تقلبات قابل تشخیص می باشد. از خرید پسته هایی كه پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری كنید، دور تخمه های پررنگ را هم خط بكشید كه جز رنگ مصنوعی چیزی عایدتان نمی گردد. رنگ هایی كه برای رنگ كردن تخمه، بادام و غیره استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز می باشد و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف كننده به وجود می آورد. در تولید و تهیه آجیل های بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی، از هیچ گونه رنگی استفاده نمی گردد و در صورت ضرورت هم از رنگ های طبیعی مانند زعفران و زردچوبه استفاده می نمایند. در هنگام خرید محصولات فله اخیرا آن توجه داشته باشید، آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی نامطبوعی مانند بوی ماندگی، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد، به ظاهر آجیل خوب دقت كنید، وجود حفره یا كپك زدگی از نشانه های آجیل كهنه است. مصرف آجیل های كهنه و آلوده به مقدار اندك سبب بروز مسمومیت و به مقدار زیاد سبب بروز سرطان می شود. مغز گردو نسبت به آفات انباری و كپك ها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به سرعت آلوده می شود. بنابراین، از مصرف آنها باید جداً خودداری كنید. مغز گردوی كهنه دارای طعم نامطبوع و صابون مانندی خواهد بود كه مصرف آن عوارض مختلفی به بار می آورد. اهتمام در خرید تازه ترین مواد غذایی داشته باشید. ایده آل ترین روش ممكن، خرید محصولاتی است كه در داخل كشور تهیه می شوند و زمان چندانی برای انتقال و توزیع آنها سپری نمی گردد. این امر خصوصاً درباب آجیل ها بسیار حایز اهمیت است. دانه ها و آجیل ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری نكنید. اهتمام كنید آنها را بطور ایده آل در عرض یك تا دو ماه مصرف كنید. برای جلوگیری از رشد كپك ها و قارچ ها در دانه ها، ذرت و آجیل آنها را در مكان های خشك و سرد ذخیره كنید.


منبع:

1398/10/08
20:18:42
5.0 / 5
720
تگهای خبر: بهداشت , پوست , تولید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif