کادایف

مراقبت های تغذیه ای بیماران كرونایی در دوران حاملگی و شیردهی

مراقبت های تغذیه ای بیماران كرونایی در دوران حاملگی و شیردهی

مادران حامله و شیرده كه به بیماری كرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی درباب مراقبت های تغذیه ای مادران حامله و شیرده در دوران بیماری کووید ۱۹ اعلام نمود: مادران حامله و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند. وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده گردد همین طور در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده گردد و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفیدست ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود. وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بویژه انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده گردد. مراقبت های تغذیه ای مادران حامله و شیرده - ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی همچون پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی - افزایش دفعات وعده های غذایی - تامین آب بدن با بهره گیری از آب شرب سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی - استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه

1399/05/21
14:10:59
5.0 / 5
1598
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پروتئین , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif