کادایف
مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛

30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود

30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود

به گزارش كادایف مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود 30 درصد مواد غذایی مصرفی در كشور تبدیل به ضایعات می شود.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، اضافه کرد: طبق گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال شمرده می شود. عبدالهی اشاره کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی بمنظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز باتوجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی بوسیله رسانه های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است.


منبع:

1399/07/27
11:19:27
5.0 / 5
1036
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif