کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

دارچین برای كاهش قند خون دیابتی ها مفید می باشد

دارچین برای كاهش قند خون دیابتی ها مفید می باشد

به گزارش كادایف به قول محققان، افراد مبتلا به دیابت می توانند با تغییرات ساده در رژیم غذایی، میزان قندخون شان را كنترل نمایند.



به گزارش كادایف به نقل از مهر، محققان دریافتند دارچین می تواند به كاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت كمك نماید. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان كافی انسولین نیست بنابراین میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سكته شود.
به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی باعث بهبود حساسیت انسولین و كاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.
مطالعات نشان داده است دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوكز (قند) ورودی به جریان خون را می كاهد. این روند باعث كُندشدن روند تجزیه كربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیكه كربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را می افزایند.
دارچین از راه كُندكردن روند تجزیه و جذب كربوهیدرات ها به كنترل میزان قندخون كمك می نماید.
نتایج تحقیق اخیر نشان داده است این عملكرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید كرده و باعث می شوند جذب گلوكز از راه سلول ها كُند شود.
به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد كم كند.
محققان سفارش می كنند مصرف روزانه یك گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و كنترل بهتر دیابت نوع۲ كمك نماید. همینطور می تواند باعث كاهش میزان كلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز پس از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.

1398/09/17
21:21:28
5.0 / 5
748
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif