کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

كافئین زیاد احتمال مبتلاشدن به بیماری آب سیاه را بیشتر می كند

كافئین زیاد احتمال مبتلاشدن به بیماری آب سیاه را بیشتر می كند

کادایف: تحقیق جدید نشان میدهد مصرف بیش از اندازه قهوه در افرادی که از لحاظ ژنتیکی در معرض ریسک بالا مبتلاشدن به بیماری چشمی گلوکوم هستند به شکل قابل توجهی مبتلاشدن به این بیماری را در آنها می افزاید.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه بیش از ۱۲۰ هزار انگلیسی در رده سنی ۳۹ تا ۷۳ سال، اطلاعاتی در مورد مصرف کافئین و بینایی خود ارائه دادند، همچون این که آیا آنها به گلوکوم مبتلا هستند یا سابقه خانوادگی این بیماری را دارند.
پس از سه سال، پژوهشگران چشم شرکت کنندگان، همچون فشار داخل چشم (IOP)، را معاینه و بررسی کردند. افزایش IOP یک عامل پرخطر ابتلاء به گلوکوم است.
یافته ها نشان داد مصرف زیاد کافئین با افزایش ریسک کلی IOP یا گلوکوم همراه نبود، اما در شرکت کنندگان دارای بیشترین استعداد ژنتیکی ابتلاء به IOP، مصرف بیشتر کافئین با IOP بالاتر و میزان گلوکوم بالاتر همراه بود.
محققان پی بردند افرادی که کافئین زیاد، یعنی چهار فنجان قهوه در روز، مصرف می کردند دارای IOP بالاتر بودند.
به گفته پژوهشگران، در افرادی که بالاترین میزان خطر ابتلاء به گلوکوم از لحاظ ژنتیکی وجود دارد و بیش از تقریباً سه فنجان قهوه در روز مصرف می کنند، میزان گلوکوم ۳.۹ برابر بیشتر از کسانی است که کافئین کم مصرف می کنند و در گروه کم خطر ریسک ژنتیکی قرار دارند.
دکتر «لوئیز پاسکال»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان مونت سینای نیویورک، در این زمینه می گوید: «در این مطالعه ما دریافتیم که رابطه نامطلوبی بین مصرف زیاد کافئین و گلوکوم فقط در میان افرادی که با بالاترین ریسک ژنتیکی افزایش فشار چشم مواجهند مشهود است.»
محققان تاکید می کنند افرادی که سابقه خانوادگی ابتلاء به گلوکوم دارند باید مصرف کافئین را محدود کنند.


منبع:

1400/03/23
22:35:36
5.0 / 5
211
تگهای خبر: بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif