کادایف
محققان می گویند؛

فایده جلبك دریایی قرمز در پیش گیری از سرطان روده بزرگ

فایده جلبك دریایی قرمز در پیش گیری از سرطان روده بزرگ

جلبک های دریایی قرمز از هزاران سال پیش در رژیم های غذایی جوامع آسیایی رایج بوده اند. در یک مطالعه جدید پژوهشگران نشان داده اند که چگونه این جلبک ها برای سلامت مفید هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، جلبک های دریایی قرمز حاوی قندهایی مانند آگاروتریوز (AgaDP۳) و ۳، ۶-anhydro-L-galactose (AHG) هستند که رشد باکتری های پروبیوتیک را تحریک کرده و موجب مرگ سلول های سرطانی روده بزرگ انسان می شوند.
«یونگ سو جین»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه کارل ووز ایلینوی آمریکا، در این زمینه می گوید: «در گذشته مردم تعجب می کردند که چرا تعداد بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ در ژاپن کمترین تعداد در جهان است. بسیاری تصور می کردند که این امر به سبب تعدادی از جنبه های رژیم غذایی یا سبک زندگی ژاپنی است.»
اگرچه چندین مطالعه نشان داده است که آسیایی تبارهایی که بطور منظم جلبک دریایی مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سرطان روده، روده بزرگ و سینه هستند، اما معین نیست که کدام یک از اجزای آن مسئول اثرات ضدسرطانی است.
در این تحقیق، پژوهشگران با بهره گیری از آنزیم ها ساختار انواع مختلف جلبک دریایی قرمز را شکسته و قندهای تولید شده را آزمایش کردند تا ببینند کدام یک از آنها برای سلامت فایده دارد. در میان شش قند مختلف تولیدشده، آگاروتریوز و ۳، ۶- انیدرو-ال- گالاکتوز یا AHG بیشترین تأثیر را نشان دادند.
نتایج نشان داد که وقتی جلبک دریایی قرمز می خوریم، در روده شکسته می شود و این قندها را آزاد می کند که بعنوان سوخت باکتری های پروبیوتیک عمل می کنند.
محققان همین طور قندها را آزمایش کردند تا ببینند فعالیت ضد سرطانی دارند یا نه. بگفته جین: «ما دریافتیم که AHG بطور خاص از رشد سلول های سرطانی روده بزرگ انسان جلوگیری می کند و رشد سلول های طبیعی را تحت تأثیر قرار نمی دهد. فعالیت ضد سرطانی AHG به سبب توانایی آن در ایجاد آپوپتوز یا مرگ سلول است.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

1400/03/29
19:11:19
5.0 / 5
201
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif