کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی پرچرب سبب بروز دردهای مزمن می شود

رژیم غذایی پرچرب سبب بروز دردهای مزمن می شود

کادایف: بر طبق یک مطالعه جدید، یک رژیم غذایی معمولی پرچرب غربی می تواند خطر مبتلاشدن به اختلالات دردناک شایع در افراد مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت یا چاقی را افزایش دهد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، همین طور تغییرات در رژیم غذایی ممکنست بطور قابل توجهی درد ناشی از شرایطی را که موجب ایجاد درد التهابی مانند آرتروز، ضربه یا جراحی، یا درد نوروپاتیک مانند دیابت می شوند را کم کند.
این یافته جدید می تواند تنها با تغییر رژیم غذایی یا تولید داروهایی که مانع ترشح برخی اسیدهای چرب در بدن می شوند، به درمان بیماران مبتلا به درد مزمن کمک نماید.
درد مزمن دلیل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است. اما بااینکه کاهش چربی اغلب برای کنترل دیابت، اختلالات خودایمنی و بیماریهای قلبی عروقی سفارش می شود، اما نقش چربی های رژیم غذایی یا اسیدهای چرب در وضعیت درد نسبتاً ناشناخته است.
محققان دانشگاه تکزاس دریافتند که رژیم های معمول غربی غنی از چربی های اشباع نشده اُمگا ۶ بعنوان یک عامل خطر قابل توجه برای درد التهابی و نوروپاتیک نقش دارند.
چربی های اُمگا ۶ که عمدتا در غذاهای دارای روغن های گیاهی یافت می شوند، فواید خودرا دارند. اما رژیم های غربی در رابطه با چاقی با مقادیر بسیار بیشتری از این اسیدها در غذاها از چیپس ذرت تا حلقه های پیاز نسبت به چربی های سالم امگا ۳ که در ماهی ها و منابعی مانند بذر کتان و گردو یافت می شود، مشخص می شوند.
به طور کلی، غذاهای ناسالم سرشار از چربی های اُمگا ۶ شامل میان وعده های فرآوری شده، فست فودها، کیک ها و گوشت های چرب و نمک سودشده و سایر مواد غذایی هستند.
محققان دریافتند که تغییر این رژیم غذایی، خصوصاً با کاهش اُمگا ۶ و افزایش چربی های اُمگا ۳، این شرایط درد را بسیار می کاهد.


منبع:

1400/04/05
19:46:45
5.0 / 5
204
تگهای خبر: بیماری , تولید , جراحی , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif