مصرف مقدار کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر کمک می نماید
متخصصان علوم تغذیه ای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط می باشد.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، مطالعه انجام گرفته در دانشگاه هاروارد نشان می دهد: مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر بخصوص بر اثر بیماری های قلبی و عروقی مرتبط می باشد و می تواند امید به زندگی را در افراد میانسال در مقایسه با افرادی که از این خشکبار مصرف نمی کنند، افزایش دهد.
این بررسی نشان داد که مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته امکان دارد بیشترین فایده را در کاهش خطر مرگ و میر و افزایش طول عمر داشته باشد.
این متخصصان اظهار داشتند: در این مطالعه مشخص شد که مصرف میزان کمی از گردو در هفته امکان دارد به افزایش طول عمر بخصوص در افرادی که کیفیت رژیم غذایی آنها مطلوب نمی باشد، کمک نماید.
در این بررسی مشخص شد: مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته با ۱۴ درصد کاهش خطر مرگ، ۲۵ درصد کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی-عروقی و افزایش حدود ۱.۳ سال امید به زندگی همراه می باشد.
به گزارش کادایف به نقل از هندوستان تایمز، همینطور مصرف دو تا چهار نوبت گردو در هفته می تواند مزایایی برای سلامتی داشته باشد که به قول محققان با ۱۳ درصد کاهش خطر مرگ و میر و کاهش ۱۴ درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی همراه می باشد.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب