کادایف

مرگ و میر روزانه کرونا بعد از ۳۸ روز 2 رقمی شد

مرگ و میر روزانه کرونا بعد از ۳۸ روز 2 رقمی شد

به گزارش کادایف بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، امروز ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۰، بعد از گذشت ۳۸ روز، باردیگر آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ در کشور، کاهش پیدا کرد و 2 رقمی شد.



به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز (۲۶ اسفندماه ۱۴۰۰) و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، 2580 بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۱۲ نفر از آنها بستری شدند.

بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۷۱۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۸ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۹ هزار و ۳۸۷ نفر رسید.

امروز بعد از گذشت ۳۸ روز، باردیگر آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ در کشور، کاهش پیدا کرد و دو رقمی شد. آخرین بار روز ۱۸ بهمن، مرگ و میر سه رقمی در کشور به ثبت رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۵ استان کشور، مرگ و میر کمتر از ۵ نفر داشته اند. از این بین در استان های کردستان، هرمزگان، ایلام و بوشهر هیچ موردی از مرگ و میر گزارش نشده و در استان های کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، اردبیل، گیلان و کرمان، یک مورد مرگ و میر بیماران کرونایی ثبت شده است.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۸۰۵ هزار و ۸۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

دو هزار و ۲۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۸ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۸۸۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.





منبع:

1400/12/27
12:06:35
5.0 / 5
541
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , كرونا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif