کادایف
یافته محققان فرانسوی؛

شیرین کننده های مصنوعی سلامت قلب را به خطر می اندازند

شیرین کننده های مصنوعی سلامت قلب را به خطر می اندازند

به گزارش کادایف، شیرین کننده های مصنوعی روشی محبوب برای لاغری هستند، اما محققان فرانسوی عنوان می کنند که امکان دارد خطر حمله قلبی یا سکته را هم بالا برند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته ها حاصل پیگیری سلامت قلب در میان بیشتر از ۱۰۳ هزار مرد و زن در فرانسه برای حدود یک دهه است.
«ماتیلد توویر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه سوربن فرانسه، اظهار داشت: «ما مشاهده کردیم که مصرف بیشتر شیرین کننده های مصنوعی با افزایش ریسک بیماری های قلبی عروقی مرتبط می باشد.»
در ابتدای مطالعه، تقریبا چهار نفر از ۱۰ شرکت کننده گزارش دادند که به صورت مرتب از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کردند.
سلامت قلب شرکت کنندگان بعد از آن به صورت متوسط ۹ سال ردیابی و مقایسه شد.
در این مدت، بیشتر از ۱۵۰۰ مشکل قلبی همچون حملات قلبی، سکته مغزی، سفتی یا درد شدید قفسه سینه و احتیاج به عمل جراحی برای بازکردن شریان های مسدود شده (آنژیوپلاستی) به ثبت رسید.
محققان بعد از بررسی تاثیر مصرف شیرین کننده مصنوعی بر مشکلات قلبی، نتیجه گرفتند که این دو باهم در ارتباط هستند.
محققان تاکید کردند که کار آنها به صورت قطعی ثابت نمی کند که شیرین کننده ها به صورت مستقیم سلامت قلب را تضعیف می کنند، فقط نشان داده است که بین این دو ارتباط وجود دارد.
با این حال محققان معتقدند یک دلیل احتمالی می تواند تعامل شیرین کننده های مصنوعی با گیرنده های طعم شیرین روده باشد که می تواند بر میزان انسولین و جذب قند تاثیر بگذارد.
شیرین کننده های مصنوعی همینطور امکان دارد آرایش میکروب های موجود در روده را تغییر دهند، التهاب را افزایش داده و سبب نقص عروقی شود.
اما محققان خاطرنشان می کنند که این فرضیه ها باید از راه مطالعات تجربی تأیید شوند.

1401/06/28
11:27:23
5.0 / 5
58
تگهای خبر: بیماری , جراحی , سلامت , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif