کادایف
محققان دانشگاه هاروارد می گویند؛

الگوهای تغذیه سالم با خطر کمتر مرگ زودرس مرتبط هستند

الگوهای تغذیه سالم با خطر کمتر مرگ زودرس مرتبط هستند

کادایف: برمبنای یک مطالعه جدید، انواع الگوهای تغذیه سالم با کاهش خطر مرگ زودرس مرتبط هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه هاروارد دریافتند شرکت کنندگانی که در پایبندی به حداقل یکی از چهار الگوی تغذیه سالم امتیاز بالایی کسب کردند، در مقایسه با افراد دارای امتیاز پایین تر، کمتر در طول دوره مطالعه به هر علتی جان خودرا از دست دادند و احتمال مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان یا بیماریهای تنفسی در آنها کمتر بود.
«فرانک هو»، رییس دپارتمان تغذیه، می گوید: «بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی سفارش شده و نتایج سلامتی درازمدت، خصوصاً مرگ و میر لازم است.»
محققان از داده های بهداشتی جمع آوری شده در طول ۳۶ سال از ۷۵۲۳۰ زن شرکت کننده در مطالعه سلامت پرستاران و ۴۴۰۸۵ مرد در مطالعه پیگیری متخصصان سلامت استفاده کردند. همه شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری قلبی عروقی یا سرطان بودند و هر چهار سال یک دفعه پرسشنامه های غذایی را تکمیل کردند.
اطلاعات آنها برمبنای هر یک از چهار شاخص الگوی غذایی (شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵، رژیم غذایی مدیترانه ای، شاخص رژیم غذایی سالم گیاهی و شاخص تغذیه سالم جایگزین) امتیازدهی شد.
نمره بالاتر در حداقل یکی از شاخص ها با خطر کمتر مرگ زودرس به هر علت و بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای تنفسی مرتبط بود. نمرات بالاتر در رژیم غذایی مدیترانه ای و شاخص تغذیه سالم جایگزین با خطر کمتر مرگ ناشی از بیماریهای عصبی مرتبط بود.


منبع:

1401/10/22
18:37:29
5.0 / 5
346
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif