کادایف
متخصص تغذیه عنوان كرد؛

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت

به گزارش کادایف، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ زدایی در دمای اتاق می گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، ضمن اشاره به اینکه انجماد سبب می شود باکتری ها، مخمرها، کپک ها و سایر میکروب های گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار داشت: زمانیکه یخ گوشت باز شود میکروب ها می توانند مجدداً فعال و تکثیر شوند. وی در پاسخ به این پرسش که گوشت منجمد را میتوان مستقیماً برای پختن غذا بهره برد یا خیر، گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی کند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم. اسلامیان سفارش کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می کنید، در قطعات کوچک تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید. عضو هیئت علمی دانشگاه اضافه کرد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی گراد) رسیده است با وجود این، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام پز یا در مایکروویو پخت چراکه این روش ها سبب می شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند. وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن ترین روش است، گفت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده نمایند. اسلامیان اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی می تواند به افراد در حفظ سلامت و پیش گیری از مسمومیت غذایی کمک کند.
 

1402/03/27
16:46:41
5.0 / 5
437
تگهای خبر: تخصص , درمان , سفارش , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif