کادایف

راهنمای مصرف غذاهای ویژه بیماران بروزرسانی می شود

راهنمای مصرف غذاهای ویژه بیماران بروزرسانی می شود

به گزارش کادایف، معاون اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از تدوین راهنماهای مصرف جدید برای والدین کودکان دچار سوءتغذیه و سایر گروههای پرخطر اطلاع داد.


به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، بهادر صیدمحمدیان اظهار داشت: سازمان غذا و دارو امسال تمرکز ویژه ای بر بروزرسانی دستورالعمل های مصرف فرآورده های تغذیه ای ویژه دارد. این راهنماها با همکاری متخصصان و انجمن های علمی، متناسب با نیازهای واقعی بیماران و به زبان ساده تدوین می شوند تا استفاده صحیح و مؤثر از محصولات تضمین شود. وی ادامه داد: خیلی از مشکلات مصرف غذاهای ویژه ناشی از نبود آموزش کافی است و این مساله می تواند اثربخشی درمان را کاهش داده و حتی سلامت بیمار را به خطر بیاندازد. به همین دلیل، تولید محتوای آموزشی برای والدین، بیماران دیابتی و گروههای دارای بیماری های مزمن در اولویت قرار گرفته است. صیدمحمدیان ضمن اشاره به نقش حیاتی این فرآورده ها در دوران نقاهت، بعد از عمل جراحی و مراحل درمانی خاص، افزود: آموزش هدفمند، تنها راه دستیابی به نتیجه بالینی مؤثر است. برنامه هایی هم برای ارتقاء آگاهی داروسازان، پزشکان و مراکز درمانی در زمینه تجویز و توزیع این محصولات در حال اجرا می باشد. وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با تقویت اطلاع رسانی و سواد تغذیه ای، تلاش می کند مصرف غذاهای ویژه از مسیر علمی و تحت نظارت پیش برود و از مصرف خودسرانه جلوگیری شود. این اقدام بخشی از راهبرد کلان ارتقاء سلامت عمومی و کاهش هزینه های درمانی است.

1404/03/14
12:17:12
5.0 / 5
44
تگهای خبر: آموزش , بیماری , پزشك , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif