کادایف

نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است

نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است

کادایف: در روزهای عزاداری رعایت بهداشت در تهیه و توزیع نذری ضرورت دارد.


به گزارش کادایف به نقل از وبدا، با فرارسیدن ایام عزاداری، مسئولان بهداشت و درمان بر رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری تاکید دارند. استفاده از مواد غذایی سالم و رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش برجسته ی در پیش گیری از بروز مسمومیت های غذایی ایفا کند. بر این اساس، گوشت مصرفی برای نذری ها باید تنها از کشتارگاه های رسمی و مجاز تهیه شود. استفاده از محصولات فله ای و فاقد برچسب های بهداشتی به شدت ممنوع بوده و می تواند منجر به بیماریهای خطرناک شود. همچنین، در خرید روغن مورد استفاده، علاوه بر تاریخ انقضا، باید به تاریخ تولید نیز توجه ویژه ای داشت. یخ مصرفی نیز باید بصورت بسته بندی شده و بهداشتی تهیه شود. درباب ظروف و وسایل پخت، سفارش می شود تمامی ابزارها قبل از استفاده شسته و ضدعفونی شوند. همین طور نباید از یک وسیله برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد، چونکه این کار می تواند موجب انتقال آلودگی شود. یکی دیگر از نکات کلیدی، نحوه نگهداری غذاهای پخته شده است. این غذاها باید یا در دمای بالاتر از ۶۵ درجه سانتی گراد گرم نگه داشته شوند یا در صورت سرد بودن، در دمای زیر ۵ درجه سانتی گراد قرار گیرند. نگهداری غذا در فضای باز، خطر فساد و بروز مسمومیت را به شدت می افزاید. با رعایت این اصول ساده اما حیاتی، می توان روزهایی ایمن و همراه با سلامت برای عزاداران فراهم ساخت.


منبع:

1404/04/16
19:34:53
5.0 / 5
9
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif