کادایف

زائرین اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند

زائرین اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند

کادایف: کادایف: مشاور اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به زوار اربعین سفارش کرد از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند.


به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، یوسف صادقیان امین اظهار داشت: فرآورده های خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار انتخابهای مناسب تری برای مسیر طولانی پیاده روی اربعین هستند و زائرین باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بسته بندی مطمئن اجتناب کنند. وی ادامه داد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائرین نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بیشتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، بخصوص در شرایط آب وهوایی گرم. صادقیان امین اظهار داشت: استفاده از خنک کننده های یخ دار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد ضروریست و بسته بندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای خصوصیت های ضد باکتری یا نانویی می تواند احتمال فساد و آلودگی را کم کند. او همینطور تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، همچون شست وشوی دست ها با آب و صابون قبل از آماده سازی و مصرف غذا، از مهم ترین راهکارهای جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا است. علاوه بر این، استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محل های تهیه و توزیع غذا در موکب ها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زائرین است.


منبع:

1404/05/18
10:07:56
5.0 / 5
73
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , بیماری , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif