کادایف

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

به گزارش کادایف، فلفل سبز بعنوان یکی از سبزیجات پرمصرف، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که مصرف منظم آن به تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب کمک می نماید.


به گزارش گزارشگر خبرگزاری مهر، فلفل سبز بعنوان یکی از سبزیجات پرمصرف و پرخاصیت، جایگاه ویژه ای در سفره های غذایی مردم دارد. این گیاه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که مصرف آن به بهبود عملکرد بدن و پیش گیری از بسیاری بیماری ها کمک می نماید. تحقیقات نشان می دهد مصرف فلفل سبز با کاهش سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید خون، از گرفتگی رگ ها جلوگیری می کند و این خصوصیت سبب می شود احتمال ابتلاء به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی بطور قابل توجهی کاهش پیدا کند. وجود ویتامین C و A در فلفل سبز نقش برجسته ی در تقویت سیستم ایمنی دارد. این دو ویتامین بدن را در مقابل عفونت ها مقاوم می سازند و همینطور به حفظ سلامت پوست، چشم و مخاط ها کمک می کنند.

فلفل سبز؛ بهبود گوارش و ضدعفونی معده

فلفل سبز خاصیت ضدباکتریایی داشته و مقاومت دستگاه گوارش در مقابل عفونت ها را بالا می برد. این گیاه با تحریک ترشح بزاق و اسید معده باعث افزایش اشتها و بهبود فرایند هضم می شود. خبرها حاکی از آنست که فلفل سبز بعنوان یک مسکن طبیعی در پایین آوردن دردهای شدید همچون میگرن مؤثر است و علاوه بر این، ترکیبات ضدالتهابی آن برای تسکین بواسیرهای ملتهب هم مفید گزارش شده است و فلفل سبز با افزایش جریان خون در پوست سر، ریزش مو را کم می کند. همینطور آنتی اکسیدان های موجود در آن از پیری زودرس پوست جلوگیری می کنند. با وجود فواید بی شمار، متخصصان سفارش می کنند افراد دچار آلرژی های پوستی یا مشکلات گوارشی از مصرف بیش از اندازه فلفل سبز پرهیز کنند؛ چونکه زیاده روی در خوردن آن می تواند علایم حساسیت را تشدید کند. فلفل گیاهی است بوته ای و یک ساله که زادگاه اصلی آن سواحل آمریکاست و ساقه های بوته فلفل تا ارتفاع ۷۰ سانتی متر می رسد و برگ های آن به رنگ سبز تیره و کشیده و نوک تیز هستند و گل ها به رنگ سفید و بصورت تکی و جدا از یکدیگر در پایان ساقه نمایان می شوند. میوه این گیاه که همان فلفل باشد در دو نوع خوراکی و زینتی دیده می شود. فلفل در رنگ های سرخ، سبز، زرد و بنفش و به اشکال نازک کشیده، ضخیم و گوشتی کشیده، ضخیم و گوشتی کوتاه، کروی و گیلاسی شکل، بیضوی، کروی و گوجه ای شکل دیده می شود.
فلفل سبزبه عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته می شود و فلفل سبز حاوی کپسایسین، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B، ویتامین E ویتامین K، آهن، منیزیم و پتاسیم و مس است و علت اصلی مزه تند فلفل به سبب وجود نوعی آنتی اکسیدان به نام کپسایسین است. مصرف فلفل سبز بدن را در مقابل صدمه رادیکال های آزاد محافظت می کند و سبب کاهش خطر ابتلاء به سرطان می شود و کپسایسین موجود در فلفل سبز تند سبب کاهش سطح کلسترول بدن می شود و مقدار بالای ویتامین های موجود در آن روند پیری را کم می کند. فلفل سبز در دو نوع شیرین و تند وجود دارد؛ نوع تند آن به واسطه وجود کپسایسین می تواند خواص بیشتری داشته باشد ولی خواص فلفل سبز که در ادامه می آید بصورت مشترک جزو خواص انواع فلفل شیرین و فلفل تند شمرده می شود. بهبود خلق و خو، مصرف فلفل سبز سبب ترشح هورمون آندورفین در مغز شده و منجر به شادی فرد می شود و حمایت و تحریک سیستم قلبی عروقی، پیش گیری از تصلب شرائین و فشار خون، پایین آوردن کلسترول و تری گلیسرید. تحقیقات نشان داده است افرادی که هر روز هنگام غذا فلفل سبز مصرف می کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماریهای قلبی عروقی گرفتار می شوند.

مسکن موضعی و بهبود دهنده میگرن و سردرد

خاصیت ضد باکتری فلفل سبز سبب افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونت های معده و روده است و می تواند اسهال عفونی را درمان کند و التهاب و درد بواسیر را کم کند و فلفل سبز بعنوان داروی ضد ریزش مو به کار می رود و از فولیکول مو در برای اثرات مضر دی هیدروتستسترون محافظت می کند. فلفل حاوی سیلیکونی طبیعی است که جریان خون را به سوی پوست سر و فولیکول های مو بالا می برد و سبب افزایش و تقویت رشد مو می شود. فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان هایی است که به حفظ ایمنی بدن در مقابل سرطان کمک کرده و فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می کند ازاین رو برای افراد دیابتی بسیار مفید می باشد. مقادیر بالای فیبر خوراکی موجود در آن به پاکسازی روده ها کمک کرده و از یبوست پیشگیری می کند و خواص ضد التهابی فلفل سبز به تسکین درد و تورم بیماریهای استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید کمک می نماید. مقادیر بالای ویتامین A و C سبب افزایش سیستم ایمنی بدن شده و با افزایش غشای مخاطی سالم در راه بینی و ریه ها از بدن در مقابل عوامل بیماری زا به ویژه بیماریهای سیستم تنفسی و ریه ها محافظت می کند و وجود ویتامین E بالا در فلفل سبز سبب عملکرد بهتر تولید چربی طبیعی پوست شده و به بهبود شرایط پوست کمک کرده و محتوای بالای کلسیم و ویتامین K در فلفل سبز به کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان کمک کرده و به حفظ سلامت دندان ها و مخاط بدن کمک می نماید.


منبع:

1404/07/18
12:12:43
5.0 / 5
15
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , پوست , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif