کادایف

بایدها و نبایدهای تغذیه ای هنگام مبتلا شدن به اسهال

بایدها و نبایدهای تغذیه ای هنگام مبتلا شدن به اسهال

به گزارش کادایف، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بایدها و نبایدهای تغذیه ای هنگام مبتلا شدن به اسهال را تشریح نمود.


به گزارش کادایف به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در جواب این باور نادرست که در زمان اسهال نباید مایعات مانند آب مصرف شود و مصرف لعاب برنج و کته ماست کافیست، تصریح کرد: مصرف آب، در زمان اسهال حیاتی می باشد و اهمیت بالای ی در بهبود بیماری دارد. یکی از مهم ترین اقدامات در زمان مبتلاشدن به اسهال، جبران کمبود مایعات یا هیدراتاسیون بدن است که باید با مصرف آب و مایعات حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم و سدیم صورت گیرد. نوع درمان دارویی و تغذیه ای بسته به دلیل اسهال (عفونی، حساسیت غذایی، بیماری های التهابی روده یا دارویی) متفاوت می باشد، اما در تمامی موارد، احیای مایعات بدن نقش اساسی در بهبود بیمار دارد. مصرف لعاب برنج، کته ماست و سایر روش های سنتی امکان دارد در بعضی موارد به کاهش علایم کمک نماید، اما درمان اصلی اسهال محسوب نمی شوند و جایگزین مصرف آب و مایعات مناسب نیستند.

منبع:

1404/07/20
09:39:20
5.0 / 5
30
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif