کادایف

واکنش سازمان غذا و دارو به شغل غذای خانگی

واکنش سازمان غذا و دارو به شغل غذای خانگی

به گزارش کادایف، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت ساماندهی و نظارت بر فعالیت مشاغل خانگی در عرصه تولید فرآورده های غذایی تاکید کرد.


به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: مشاغل خانگی می توانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اشتغال زایی ایفا کنند، اما ورود این محصولات به بازار باید با رعایت کامل ضوابط ایمنی و بهداشتی همراه باشد. وی ادامه داد: هر محصول غذایی، صرف نظر از محل تولید، باید دارای مجوز بهداشتی و برچسب معتبر از سازمان غذا و دارو باشد تا سلامت مصرف کنندگان تضمین شود. بهفر با اشاره به اینکه تعدادی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی های لازم در بازار عرضه می شوند، افزود: عرضه چنین فرآورده هایی می تواند مخاطرات جدی همچون آلودگی های میکروبی و شیمیایی برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در سالیان اخیر با هدف دفاع از تولید خرد، پروسه اعطای مجوز برای فعالیتهای خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در قالب ضوابط بهداشتی، بصورت قانونی فعالیت کنند. بهفر همین طور بر اهمیت آموزش و پیشرفت آگاهی تولیدکنندگان خانگی تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه پایدار مشاغل خانگی زمانی محقق می شود که سلامت و ایمنی محصولات در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاههای مسئول همکاری مستمر داشته باشند.
خلاصه اینکه بهفر ضمن اشاره به این که برخی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی های لازم در بازار عرضه می شوند، اضافه کرد: عرضه چنین فرآورده هایی می تواند مخاطرات جدی همچون آلودگی های میکروبی و شیمیایی برای مصرف کنندگان بهمراه داشته باشد. بهفر همینطور بر اهمیت آموزش و پیشرفت آگاهی تولیدکنندگان خانگی تصریح کرد و عنوان کرد: توسعه پایدار مشاغل خانگی زمانی محقق می شود که سلامت و ایمنی محصولات در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاههای مسئول همکاری مستمر داشته باشند.

منبع:

1404/07/25
12:58:48
5.0 / 5
78
تگهای خبر: آلودگی , آموزش , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif