سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی هشدار داد.
به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: زیرزمین ها و کارگاه های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور می باشند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند. وی ادامه داد: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی ممکن نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و پروسه تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت صورت می گیرد. رضوی با اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی درباره ی استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، اظهار داشت: این تصاویر مربوط به کارگاه های بدون مجوز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد. وی تاکید کرد: از مردم انتظار داریم قبل از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.