اخطار درباره ی تقلب در مواد غذایی و مصرف بی رویه کنسروها
         
        به گزارش کادایف، یک متخصص تغذیه بالینی نسبت به افزایش تقلب در مواد غذایی و عواقب مصرف بی رویه کنسروها اخطار داد و اظهار داشت: استفاده از محصولات ارگانیک می تواند سلامت مصرف کنندگان را ضمانت کند.
        
        به گزارش کادایف به نقل از مهر، رضا صادقی متخصص تغذیه بالینی در رادیو گفتگو به تشریح مسایل در رابطه با سلامت مواد غذایی و عواقب مصرف برخی محصولات صنعتی پرداخت و ضمن اشاره به بیماری ویلسون توضیح داد: این بیماری به سبب افزایش سطح مس در بدن رخ می دهد. وی دلیل اصلی این بیماری را استفاده از ظروف مسی درگذشته مطرح کرد و اظهار داشت: درگذشته، مردم از ظروف مسی برای خوردن آب و پخت غذا استفاده می کردند که موجب افزایش سطح مس در بدن و بروز علائمی مانند لرزش دست و حلقه های آبی در قرنیه چشم می شد. صادقی همینطور بر اهمیت مصرف مواد غذایی ارگانیک تاکید کرد و بیان داشت: سفارش ما این است که مواد غذایی به صورت ارگانیک مصرف شود. به عنوان مثال، عدسی و لوبیا را میتوان در خانه پخت و به صورت ارگانیک مصرف کرد، اما لبنیات صنعتی به سبب پروسه پاستوریزاسیون، گزینه ایمن تری هستند. لبنیات صنعتی به سبب کنترل پروسه تولید، خیال مصرف کنندگان را از بابت سلامت محصول راحت می کند. این متخصص تغذیه بالینی با اشاره به اینکه تقلبات مواد غذایی در سالهای اخیر بالا رفته است، اظهار داشت: تقلب در مواد غذایی به مفهوم تغییر ماهیت محصول اصلی برای کسب سود بیشتر است. به عنوان مثال، آب لیموهایی که در بازار وجود دارد، گاهی اوقات آب لیمو نیستند و مواد دیگری به آنها اضافه شده است. او همینطور به تقلبات در رب گوجه فرنگی و زعفران اشاره نمود و اضافه کرد: رب هایی که از گوجه های فاسد یا ناسالم تولید می شوند، کیفیت پایینی دارند و برای سلامتی مضر هستند. مصرف کنندگان از برندهای شناخته شده و معتبر بهره گیرند و در صورت لزوم، آزمون وخطا را برای اطمینان از کیفیت محصول انجام دهند. تقلبات در مواد غذایی به شدت بالا رفته است و مصرف کنندگان باید هوشیار باشند. صادقی بیان کرد: کنسروها در زمان جنگ جهانی دوم برای تامین غذای افراد در شرایط بحرانی تولید شدند، اما امروزه به بخشی از سبد غذایی روزانه تبدیل گشته اند. کنسروها به سبب بسته بندی فلزی، ممکنست موجب ورود فلزات سنگین به بدن شوند و کیفیت محصول را کاهش دهند. این متخصص تغذیه بالینی ضمن اشاره به این که کنسروها میزان نمک بالایی دارند، اظهار داشت: افراد دچار فشارخون باید از مصرف کنسرو پرهیز کنند. آب میوه ها و کنسروها باید در شرایط خاص مصرف شوند و برای افراد سالم سفارش نمی شوند. صادقی در مصاحبه با رادیو گفتگو بر اهمیت بازگشت به روش های سنتی و مصرف مواد غذایی ارگانیک تاکید کرد و اظهار داشت: ما باید به سوی مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی حرکت نماییم و از محصولات صنعتی که کیفیت پایینی دارند، پرهیز نماییم. خلاصه اینکه وی دلیل اصلی این بیماری را استفاده از ظروف مسی درگذشته بیان کرد و گفت: درگذشته، مردم از ظروف مسی برای خوردن آب و پخت غذا استفاده می کردند که سبب افزایش سطح مس در بدن و بروز علائمی مانند لرزش دست و حلقه های آبی در قرنیه چشم می شد. او همین طور به تقلبات در رب گوجه فرنگی و زعفران اشاره نمود و افزود: رب هایی که از گوجه های فاسد یا ناسالم تولید می شوند، کیفیت پایینی دارند و برای سلامتی مضر هستند.
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب