تغذیه سالم سپری در مقابل آلودگی هوا
به گزارش کادایف، یک فوق تخصص گوارش خردسالان اظهار داشت: مصرف آنتی اکسیدان ها، دریافت امگا ۳، جلوگیری از کمبود ویتامین D و نوشیدن مایعات کافی، راهکارهای مؤثری برای کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی خردسالان هستند.
به گزارش کادایف به نقل از انجمن تغذیه کودکان و نوجوانان ایران، دکتر امیرحسین حسینی، فوق تخصص گوارش کودکان و دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان، با بیان برگزاری این رویداد در ایام ۲۴ الی ۲۶ دی ماه، اظهارداشت: این کنگره با نگاهی نوین و علمی، بر ارتقاء سلامت تغذیه ای نسل آینده تمرکز دارد و تلاش می کند با عرضه راهکارهای عملی، بحران های تغذیه ای کودکان کشور را مهار کند. وی ضمن اشاره به محورهای علمی این کنگره اظهار داشت: جلوگیری از چاقی، توجه به تغذیه در سالهای حیاتی رشد، بررسی نقش تغذیه در بیماری های نوپدید و همینطور برنامه ریزی غذایی در وضعیت محیطی از مهم ترین اولویت های این رویداد است همچنین، محورهای جدیدی مانند نقش تغذیه بر سیستم ایمنی، سلامت مغز و میکروبیوم، که رویکرد پیشرفته تری را در حوزه سلامت کودکان رقم می زند. حسینی ضمن اشاره به افزایش نگرانی ها در رابطه با اثرات آلودگی هوا بر سلامت کودکان اضافه کرد: امروزه تغذیه سالم می تواند بخش مهمی از صدمه های ناشی از آلودگی را کم کند. مصرف آنتی اکسیدان ها، دریافت امگا ۳، جلوگیری از کمبود ویتامین D و نوشیدن مایعات کافی، راهکارهای مؤثری برای کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی کودکان هستند. این فوق تخصص گوارش کودکان با ابراز نگرانی از روند رو به رشد مصرف فست فود و نوشیدنی های شیرین در بین کودکان اظهار داشت: افزایش مصرف غذاهای پرچرب، نوشابه ها و خوراکیهای فرآوری شده، منجر به چاقی، بلوغ زودرس، مشکلات رفتاری و بیماری هایی مانند کبد چرب در سنین پایین شده است، خانواده ها باید به این آگاهی برسند که الگوی غذایی آنها مستقیماً رفتار غذایی کودک را شکل می دهد. دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان تاکید کرد: سلامت تغذیه ای کودکان باید از دوران حاملگی و شیرخوارگی پیگیری شود. والدین باید به وعده صبحانه، کنترل رشد کودک و فراهم کردن تنقلات سالم توجه نمایند و غذا را به ابزار تنبیه یا تشویق تبدیل نکنند. وی ادامه داد: جامعه پزشکی هم باید نقش فعال تری در آموزش تغذیه ایفا کند و مشکلاتی نظیر مقاومت به انسولین و کبد چرب را در سنین پایین تر رصد کند. حسینی ضمن اشاره به مسئولیت نهادهای تصمیم گیر اظهار داشت: کاهش تبلیغات خوراکیهای ناسالم، تقویت برنامه های تغذیه سالم در مدارس و محدودسازی افزودنی ها در صنایع غذایی از سیاستهای ضروری برای دفاع از سلامت نسل آینده است. وی اشاره کرد: این کنگره تلاش می کند با هم افزایی میان خانواده ها، پزشکان و سیاست گذاران، مسیر جدیدی برای ارتقاء سلامت کودکان ایران ترسیم کند؛ مسیری که بر پیشگیری، آموزش و سبک زندگی سالم استوار است. به اجمال، به گزارش کادایف به نقل از انجمن تغذیه خردسالان و نوجوانان ایران، دکتر امیرحسین حسینی، فوق تخصص گوارش خردسالان و دبیر اجرائی بیست و یکمین کنگره تغذیه خردسالان و نوجوانان، با بیان برگزاری این رویداد در روزهای ۲۴ الی ۲۶ دی ماه، اظهارداشت: این کنگره با نگاهی نوین و علمی، بر ارتقاء سلامت تغذیه ای نسل آینده تمرکز دارد و تلاش می کند با عرضه راهکارهای عملی، بحران های تغذیه ای خردسالان کشور را مهار کند. والدین باید به وعده صبحانه، کنترل رشد کودک و فراهم کردن تنقلات سالم توجه کنند و غذا را به ابزار تنبیه یا تشویق تبدیل نکنند.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب