کادایف

سفارش های وزارت بهداشت برای شب یلدا

سفارش های وزارت بهداشت برای شب یلدا

به گزارش کادایف، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: مصرف آجیل در شب یلدا مشکلی ندارد، اما خرید تازه و پرهیز از آجیل شور ضرورت دارد.


احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با گزارشگر مهر با اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا و افزایش مصرف آجیل در این ایام اظهار داشت: شب یلدا یکی از سنت های خوب و ریشه دار فرهنگی ماست که تمرکز آن بر دورهمی های خانوادگی و مصرف میوه هایی مانند هندوانه و خصوصاً انار است؛ میوه ای که در فصل خود قرار دارد و فواید زیادی برای سلامت دارد. وی ادامه داد: مصرف آجیل در یک شب، حتی اگر کمی بیشتر از حد معمول باشد، به تنهایی مشکل خاصی برای سلامت ایجاد نمی کند و نگرانی زمانی مطرح می شود که مصرف زیاد آجیل بصورت مداوم و در طولانی مدت صورت گیرد و با عنایت به قیمت بالای آجیل، اغلب خانواده ها مصرف روزانه بالایی ندارند و زیاده روی در یک شب، لطمه زا نخواهد بود.

شب یلدا؛ مجالی برای دورهمی و تغذیه سالم

اسماعیل زاده با تکیه بر رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل خاطرنشان کرد: آجیل ها جز مواد غذایی پرخطر از نظر آلودگی به قارچ و کپک هستند، برای اینکه دانه های روغنی محسوب می شوند و ازاین رو مردم حتما آجیل را از مراکز معتبر و آجیل فروشی هایی تهیه کنند که فروش بالایی دارند و محصول در آنها ماندگاری طولانی ندارد و شرایط بهداشتی به درستی رعایت می شود.
وی افزود: سفارش ما استفاده از آجیل خام یا نهایتا بو داده بدون نمک است و آجیل های شور به علت نمک بالا، خصوصاً برای بیماران قلبی، کلیوی و افراد دچار فشار خون مناسب نیستند و باید با احتیاط مصرف شوند.

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در خرید آجیل

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه با اشاره به میزان مصرف مناسب آجیل اظهار داشت: آجیل ها کالری بالایی دارند، اما مصرف متعادل آنها مفید می باشد و سفارش می شود در طول سال روزانه حدود ۱۰ تا ۱۵ عدد از مغزهایی مانند پسته، بادام یا فندق مصرف شود. مصرف زیاد و مداوم، مانند خوردن مقادیر بالا در هر روز، می تواند برای سلامت مضر باشد. او در آخر اشاره کرد: با عنایت به افزایش قیمت آجیل، برخی افراد امکان دارد به سراغ فروشگاه هایی بروند که فروش کمتری دارند و آجیل آنها مدت زیادی در انبار مانده است و این مورد می تواند خطر آلودگی و فساد محصول را افزایش دهد، ازاین رو انتخاب محل خرید مطمئن، مهم ترین نکته برای مصرف ایمن آجیل شب یلداست.
بطور خلاصه احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با گزارشگر مهر با اشاره به نزدیک شدن به شب یلدا و افزایش مصرف آجیل در این ایام گفت: شب یلدا یکی از سنت های خوب و ریشه دار فرهنگی ماست که تمرکز آن بر دورهمی های خانوادگی و مصرف میوه هایی مانند هندوانه و بویژه انار است؛ میوه ای که در فصل خود قرار دارد و فواید زیادی برای سلامت دارد. وی ادامه داد: سفارش ما استفاده از آجیل خام یا نهایتاً بو داده بدون نمک است و آجیل های شور به دلیل نمک بالا، بویژه برای بیماران قلبی، کلیوی و افراد گرفتار فشار خون مناسب نیستند و باید با احتیاط مصرف شوند.

منبع:

1404/09/27
12:00:36
5.0 / 5
6
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , سفارش , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif