کادایف

حمایت های دولتی تولید تجهیزات دندانپزشكی را رقابتی می كند

حمایت های دولتی تولید تجهیزات دندانپزشكی را رقابتی می كند

كادایف: تهران- رئیس انجمن دندانپزشكان عمومی ایران اظهار داشت: در زمینه تولید تجهیزات و لوازم دندانپزشكی باید بتوانیم با بازار جهانی رقابت داشته باشیم و در این عرصه حمایت های دولتی می تواند این امكان را فراهم نموده و اثرگذار باشد.


به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، باقر شهنی زاده روز دوشنبه در نشست بررسی مشكلات دندانپزشكی، اضافه كرد: مبحث تولید داخلی و تهیه تجهیزات مورد نیاز دندانپزشكی در جهت حفظ سلامت دهان و دندان مردم جامعه اهمیت زیادی دارد و لازم است كشور ما هم از بخش صنعت داخلی حمایت ویژه ای داشته باشد اما اكنون به دلایلی، خیلی از تجهیزات دندانپزشكی از كشورهای خارجی تهیه می گردد.
وی تصریح كرد: تلاش ما آن است كه رابطه بین شركت های تجاری و دندانپزشكی بر مبنای اصول منطقی باشد و انجمن دندانپزشكان عمومی ایران در این زمینه شركت های تولیدكننده و واردكننده را دعوت به همكاری می كند.
شهنی زاده با اشاره به مشكلات تامین تجهیزات دندانپزشكی افزود: زمانی كه دندانپزشك كالایی را با قیمت گران تهیه می كند، مجبور است خدمات را با قیمت بیشتری به بیماران عرضه نماید و این مورد می تواند رجوع به دندانپزشكان را كم كند و سبب به خطر افتادن سلامت دهان و دندان عموم افراد جامعه شود.
وی با اشاره به اینكه تحقیقات نشان داده است هر ایرانی حداقل دو دندان پوسیده دو دندان كشیده و دو دندان ترمیم شده دارد، خاطرنشان كرد: تمام افراد جامعه نیازمند خدمات دندانپزشكی هستند و دندانپزشكان باید برای حفظ سلامت دهان و دندان مردم جامعه تلاش كنند و همینطور باید سیاست ها به گونه ای باشد كه هزینه های دندانپزشكی در سبد كالای مردم لحاظ شود.
شهنی زاده تصریح كرد: در شرایط فعلی باید مقررات دست و پا گیر حذف، واردات مواد مورد نیاز تولیدكنندگان هرچه زودتر تسهیل و مراحل واردات كالاها از قبیل مراحل بانكی، گمركی، ارزی و قیمت گذاری حل شود تا هر چه سریعتر مواد و تجهیزات مورد نیاز خدمات سلامت دهان و دندان در اختیار دندانپزشكان قرار گیرد.
سید مجید حسینی نایب رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشكی، درباره مشكلات واردات تجهیزات دندانپزشكی اظهار داشت: هماهنگی های كافی بین مسئولان تصمیم گیرنده در این زمینه وجود ندارد و در زمینه واردات با انجمن ها و اتحادیه ها مشورتی صورت نمی گیرد. زمانی كه حمایت های كافی از واردكننده و تولیدكننده های كشور صورت نگیرد، واردات كالای قاچاق افزایش می یابد و رقابت پذیری شركت های داخلی با چالش جدی مواجه می گردد.
وی با انتقاد از تخصیص ارز 4200 تومانی به واردكنندگان تجهیزات پزشكی تصریح كرد: خیلی از افرادی كه با این ارز كالا وارد كرده اند، اكنون با مشكل توزیع و قیمت گذاری رو به رو شده اند. خرید ارز با استفاده از سیستم بانكی كارمزد سنگینی را به واردكننده تحمیل می كند در حالیكه در زمانی كه با استفاده از صرافی ها مبادرت به تهیه ارز می كردیم، با این مشكلات مواجه نبودیم.
نماینده نایب رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و مواد مصرفی دندان پزشكی اضافه كرد: در مورد قیمت گذاری هم مسئولان باید از بدنه صنف مشورت بگیرند و اعضای اتحادیه در بحث قیمت گذاری مشاركت داشته باشد.
احمد عالی فر مدیرعامل شركت تولیدكننده تجهیزات دندانپزشكی با اشاره به معضلات این صنف تصریح كرد: یكی از معضلات ما بحث واردات كالاهای اساسی دندانپزشكی است به صورتی كه معمولا برای وارد كردن برخی كالاها یك سال طول می كشد تا یك محموله را تحویل بگیریم و این طولانی شدن زمان سبب تعدیل نیروهای ما می شود؛ از این رو، حذف واسطه های مختلف در پروسه اداری و بانكی باید در دستور كار قرار داشته باشد.
اجتمام*9022*1834


1397/08/07
15:07:59
5.0 / 5
2235
تگهای خبر: پزشك , خدمات , سلامت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif