کادایف
رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی

برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی

به گزارش كادایف رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند برنامه های متعددی داریم.


به گزارش كادایف به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، اظهارداشت: یكی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم می باشد البته ترویج غذای سالم حتما به مفهوم مصرف نوعی غذای خاص نیست بلكه در هر غذایی باید نمك، چربی، قند در حد مجاز باشد كه سلامتی مردم به خطر نیافتد.وی خاطرنشان كرد: سازمان غذا و دارو برنامه هایی برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامه ها و مشاركت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت پرارزش نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده گردد.رئیس سازمان غذا و دارو تصریح كرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمك و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سال ها پیش تعبیه شده كه همانند چراغ راهنما دارای رنگ های سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی می كند كه اگر نمك یك فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند كه میزان نمك آن بالا است و در مصرف نمك و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت كنند.

1397/12/17
00:52:52
5.0 / 5
1642
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif