سفارش های وزارت بهداشت درباره ذبح دام در آستانه عید قربان
به گزارش كادایف رئیس مركز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به نزدیك شدن به عید سعید قربان و بمنظور پیش گیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان سفارش كرد: از خرید دام زنده و یا گوشت هایی كه خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكی ذبخ و عرضه می شوند، خودداری شود.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، دکتر محمدمهدی گویا با اشاره به این که ذبح دام را فقط در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، اضافه کرد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را پس از ذبح، ضدعفونی کنند، همین طور خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر این که مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، اظهار داشت: گوشت دام ذبح شده باید پیش از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، گویا در آخر اشاره کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علایم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنید.
گفتنی است رئیس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، این سفارش های بهداشتی را در نامه ای به معاونان بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور نیز اعلام نموده و از آنان خواسته است موارد بهداشتی با هماهنگی ادارات کل دامپزشکی در استانها اجرا کنند.
منبع: kadaif.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب