کادایف

سهم پایین استان مركزی از جذب بیماران بین المللی

سهم پایین استان مركزی از جذب بیماران بین المللی

به گزارش كادایف مركزی معاون آموزش دانشگاه علوم پزشكی استان مركزی اظهار داشت: جراحی زنان و زایمان و جراحی قلب و عروق در صدر خدمات عرضه شده توسط استان مركزی به گردشگران سلامت پارسال قرار دارد.


دکتر آشتیانی 30 مهرماه در نشست مشترک اعضای کنسرسیوم گردشگری سلامت استان مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اشاره به اینکه گردشگری سلامت به مفهوم سفر به قصد دریافت خدمات درمانی و سلامت است و افراد به علت گران بودن هزینه درمان یا نبودن امکانات لازم در مبداء مبادرت به سفر می کنند، اضافه کرد: درآمد حاصل از گردشگری سلامت به نسبت دیگر گردشگری ها بالاتر و حداقل سه برابر است که در واقع در دل خود، انواع دیگری از گردشگری را جای داده است.
وی بیان نمود: 84 درصد گردشگران سلامت در مسافرت خود کسانی را به همراه دارند، بنابراین بعد از صنعت نفت و صنعت خودروسازی، گردشگری سومین صنعت مطرح جهان است و در این بین گردشگری سلامت از ارجحیت بالایی برخوردار می باشد.
آشتیانی با اشاره به اینکه در گذشته از کشورهای آسیایی برای گردشگری سلامت به سمت اروپا و آمریکای شمالی سفر صورت می گرفت، اما هم اکنون این رویه معکوس شده است، اظهار داشت: به علت کیفیت خدمات و ارزان بودن هزینه های درمان، کشورهای آسیایی مقصد گردشگران سلامت شده اند و اعمال زیبایی و درمان ناباروری در واقع در اولویت هدف این سفرها قرار دارد.
وی با اشاره به گردشگری طبیعت درمانی که در دنیا مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: چشمه های آبگرم، دریاچه های نمک، لجن درمانی و... در این سفرها مدنظر است که استان مرکزی در این راستا دارای ظرفیت و مزیت است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک، خدمات مقرون به صرفه، امکانات پزشکی در سطح کلاس جهانی، وجود جراحان با استعداد و مجرب، خدمات سریع و در دسترس، تاریخ غنی، پشتیبانی دولت و تسهیل دریافت ویزا از دلایلی است که سبب انتخاب ایران توسط گردشگران سلامت شده است.
وی اظهار داشت: بین 3 تا 4 درصد جمعیت جهان با هدف گردشگری سلامت مسافرت های بین المللی انجام می دهند که این میزان بالغ بر 11 میلیون نفر و درآمد حاصل از آن سالانه 400 میلیارد دلار است که هر سال رشدی 25 درصدی را تجربه می کند و هر توریست در هر سفر خود بین 7475 تا 15 هزار دلار هزینه می کند.
آشتیانی با اشاره به اینکه کشورهای هند، برزیل، مالزی، تایلند و ترکیه در صدر کشورهای فعال در حوزه گردشگری سلامت قرار دارند، اظهار داشت: در چهار ماهه نخست سال 98 بالغ بر 600 هزار نفر بعنوان توریست سلامت وارد ایران شده اند که نسبت به قبل رشد 2 برابر داشته و درآمد حاصله از آن یک میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است که انجام خدمات در رابطه با زنان و زایمان و جراحی های قلب و عروق در صدر خدمات عرضه شده قرار دارد و مشهد، شیراز، اهواز، ارومیه، تهران و قم جزو شهرهای برتر گردشگری سلامت به شمار می روند.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک هم با اشاره به اینکه جرقه توسعه گردشگری سلامت در استان مرکزی از جانب بیمارستان قدس اراک زده شد، اظهار داشت: آنچه امروز در بحث گردشگری سلامت استان مرکزی دیده می شود مطلوب نمی باشد و باید با برنامه ریزی استاندارد این مساله را تقویت کرد.
دکتر جلایی اضافه کرد: افزایش کیفیت عرضه خدمات، توسعه امکانات رفاهی و گردشگری، توسعه خدمات هتلینگ بیمارستانی و استفاده از پزشکان و کادر درمانی مجرب از راهکارهای رشد مراکز درمانی در جذب بیمار بین المللی است که باید نگاه بخش های حاکمیتی مانند استانداری را هم در اختیار داشت.




منبع:

1399/07/30
22:23:16
5.0 / 5
1655
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif