کادایف
مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت

خطرات افزایش كلسترول خون

خطرات افزایش كلسترول خون

به گزارش کادایف مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: افزایش کلسترول خون از مهم ترین عوامل مبتلاشدن به برخی سرطان ها، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی است.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اضافه کرد: برای پیش گیری از افزایش کلسترول خون، سفارش می شود بجای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن های مایع کلزا، زیتون و روغن آفتابگردان در حد اعتدال مصرف شود.

وی افزود: روغن مایع به سبب اینکه حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع فراوان و فاقد کلسترول است به روغن جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد به شرط اینکه از مصرف بیش از اندازه روغن و غذاهای چرب با آموزش استفاده صحیح و کاربردی از انواع روغن و چربی ها پرهیز شود.

عبداللهی با تاکید بر اینکه روغن مخصوص سرخ کردن برای مصارف دیگر نظیر پخت و پز، سالاد و روی برنج مناسب نمی باشد، اظهار داشت: اسیدهای چرب ضروری در روغن مخصوص سرخ کردن ناچیز است؛ در صورت در دسترس نبودن روغن مخصوص سرخ کردنی، روغن نیمه جامد مناسب تر از روغن های مایع جهت سرخ کردن است؛ برای اینکه حرارت دادن زیاد روغن ها موجب کدر شدن، قهوه ای شدن، دود کردن و سوختن آنها می گردد و تهدید کننده سلامت است.


منبع:

1399/11/27
21:12:48
0.0 / 5
1135
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , سفارش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif