کادایف
یافته محققان كانادایی؛

غذاهای فرآوری شده به بروز بیماری التهاب روده منجر می شوند

غذاهای فرآوری شده به بروز بیماری التهاب روده منجر می شوند

تحقیقات جدید نشان میدهد که خوردن مقادیر زیاد میان وعده و غذاهای فوق العاده فرآوری شده می تواند خطر مبتلاشدن به بیماری التهاب روده را افزایش دهد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، غذاهای فوق العاده فرآوری شده شامل مواد غذایی پخته شده بسته بندی شده، نوشیدنی های گازدار، غلات شیرین، وعده های غذایی آماده با مواد افزودنی غذایی و مواد گوشتی و ماهی فرآوری شده است.
این محصولات اغلب حاوی مقادیر زیادی قند، چربی و نمک افزودنی هستند، اما میزان ویتامین و فیبر آن کم است.
محققان معتقدند که رژیم غذایی در بروز بیماری التهاب روده نقش دارد، اما اطلاعات محدودی در مورد ارتباط بین مصرف مواد غذایی فوق العاده فرآوری شده و این بیماری که شامل بیماری کرون و کولیت روده است، وجود دارد.
محققان دانشگاه مک مستر کانادا داده های بیش از ۱۱۶ هزار بزرگسال ۳۵ تا ۷۰ ساله را که در ۲۱ کشور کم درآمد، متوسط و پردرآمد زندگی می کردند، تجزیه و تحلیل کردند.
شرکت کنندگان از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ ثبت نام شدند و حداقل هر سه سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. طی پیگیری متوسط ۱۰ ساله، ۴۶۷ شرکت کننده مبتلا به بیماری التهاب روده تشخیص داده شدند.
پس از در نظر گرفتن سایر فاکتورها، پژوهشگران نتیجه گرفتند که مصرف مقادیر بیشتر غذای فرآوری شده با خطر بالاتر التهاب روده هم راه است.
در مقایسه با افرادی که کمتر از یک وعده غذای فوق العاده فرآوری شده در روز مصرف می کردند، خطر ابتلاء به بیماری التهاب روده در میان کسانی که روزانه ۵ وعده یا بیشتر مصرف می کردند ۸۲٪ و در میان کسانی که روزانه یک یا چهار وعده مصرف می کنند ۶۷٪ بیشتر است.

1400/04/30
11:07:31
5.0 / 5
70
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif