کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

روغن های گیاهی ریسک سکته را کم می کنند

روغن های گیاهی ریسک سکته را کم می کنند

به گزارش کادایف نتایج یک تحقیق مقدماتی نشان داده است افرادی که چربی رژیم غذایی خویش را از روغن زیتون به جای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر مبتلا شدن به سکته مغزی روبرو هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه که بر روی بیشتر از ۱۰۰ هزار کارشناس سلامت انجام شد، نشان داد کسانی که روغن های گیاهی و سایر غذاهای گیاهی را بعنوان منبع چربی خود ترجیح می دادند، معمولا در طول سال ها با خطر سکته مغزی کمتری مواجهند.
به طور کلی، ۲۰ درصد از افرادی که بیشترین مصرف چربی های گیاهی را داشتند، در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف این چربی ها را داشتند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی در خلال ۲۷ سال بودند.
در سوی دیگر این طیف، افرادی بودند که بیشتر چربی رژیم غذایی خویش را از گوشت دریافت می کردند. ۲۰ درصدی که بیشترین مصرف این نوع چربی ها را داشتند، ۱۶ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی بودند.
«فنگلی وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «بسیاری از مطالعات به رابطه بین چربی رژیم غذایی و خطر سکته پرداخته اند. یافته های ما طرفدار جایگزینی چربی گوشت گاو با روغن های گیاهی مانند زیتون، سویا یا ذرت است.»
وی در ادامه می افزاید: «افرادی که چربی های گیاهی زیادی مصرف می کنند، احتمالاً کارهای دیگری هم مانند خوردن میوه ها و سبزیجات، ورزش کردن و سیگار نکشیدن را انجام می دهند.»
به گفته محققان، اثرات منفی چربی اشباع شده بر سلامتی احتمالاً سبب افزایش ریسک سکته مغزی در بین طرفداران گوشت قرمز می شود. در مقابل، افرادی که به چربی های گیاهی علاقه دارند، احتمالاً چربی اشباع کمی مصرف می کنند.
محققان تاکید می کنند رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات پر فیبر و ماهی، مواد مغذی مورد نیاز افراد برای پشتیبانی از سلامت قلبی عروقی را تأمین می کند.

1400/08/23
09:58:48
5.0 / 5
991
تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , گوشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif