کادایف
یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛

میوه های کپک زده سمی هستند

میوه های کپک زده سمی هستند

به گزارش کادایف متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کرم های داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بدین سبب مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر، گلبن سهراب، با اشاره به این که چندین گونه مگس مختلف از آفت های میوه گیلاس محسوب می شوند، اظهار نمود: این مگس ها از مگس های خونی کوچک تر هستند و تخم های آنها زیر پوست گیلاس قرار می گیرد.
وی با اشاره به این که به طور معمول در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل می شود، اضافه کرد: این کرم های کوچک به یک سمت هسته می روند که پروسه آن بین ۱۰ روز طول می کشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: اگر از حشره کش های مناسب استفاده نشود در بیشتر باغ ها بیش از ۷۰ درصد گیلاس ها آلوده به کرم هستند.
سهراب افزود: کرم های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند بدین سبب مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.
وی سفارش کرد: گیلاس های آلوده به آفت و کرم به طور معمول روی آب شناور می مانند.
سهراب، همین طور درباره کپک های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می شوند نیز توضیح داد: انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو شده و سبب تغییر رنگ آن می شوند می توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمان با اعلان اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ ها موادی هستند که در بعضی میوه های رسیده مشاهده می شود، افزود: زمانی که هلو را باز می کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
وی اضافه کرد: به طور معمول میوه هایی که روی درخت گرفتار کپک زدگی می شوند بدین سبب که درحال اتصال با شاخه شکاف های عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچ ها و باکتری ها هستند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/04/14
10:22:36
5.0 / 5
420
تگهای خبر: پزشك , پوست , تخصص , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif