کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی حاوی امگا۳ ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد

رژیم غذایی حاوی امگا۳ ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد

به گزارش کادایف، تحقیقات جدید نشان داده است مصرف بیشتر اسیدهای چرب غیراشباع با کاهش خطر سرطان سینه در زنان قبل و پس از یائسگی، بخصوص زنان قبل از یائسگی که چاق هستند، مرتبط می باشد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، زنان یائسه با افزایش ریسک ابتلاء به سرطان سینه مواجهند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو افزایش خواهد یافت.
از آنجاییکه بدن به صورت طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع تولید نمی کند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، که بعنوان اُمگا ۳ هم شناخته می شود، می تواند به جلوگیری از سرطان سینه کمک نماید.
سرطان سینه به استثنای سرطان پوست شایع ترین نوع سرطان در زنان است و به طور عمده در زنان میانسال و مسن با میانگین سنی ۶۲ سال رخ می دهد.
در حالی که عوامل گوناگونی وجود دارد که بر خطر سرطان سینه تاثیر می گذارد، تحقیقاتی وجود دارد که نشان داده است رژیم غذایی نقش کلیدی در ایجاد این بیماری دارد.
بر اساس نتایج مطالعه جدید، رابطه معکوس بین خطر ابتلاء به سرطان سینه و دریافت اسیدهای چرب غیراشباع، بخصوص در زنان یائسه که چاقی دارند، وجود دارد.
اسیدهای چرب امگا ۳، چربی های سالمی هستند که به خاطر فواید سلامتی شأن شناخته شده هستند.
در مطالعه جدید، محققان ۱۵۸۹ مورد سرطان سینه زنان و ۱۶۲۱ فرد بدون سرطان سینه را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند. آنها افراد مبتلا به سرطان سینه را که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کرده بودند، ارزیابی کردند و داده ها را با افراد بدون سرطان سینه که اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کردند، مقایسه کردند.
محققان همینطور بررسی کردند که آیا این رابطه تحت تاثیر وضعیت یائسگی، وضعیت گیرنده هورمونی یا مصرف اسید لینولئیک قرار دارد یا خیر.
یافته های مطالعه نشان داده است که مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. این مساله در زنان قبل از یائسگی و آنهایی که دارای انواع خاصی از تومورهای سینه بودند بارزتر بود.
نتایج نشان داد خانمهایی که اضافه وزن داشتند یا چاق بودند و مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی شأن بالا بردند، خطر ابتلاء به سرطان سینه در آنها کاهش پیدا کرد.
خطر ابتلاء به سرطان سینه با افزایش سن بخصوص بعد از ۵۰ سالگی افزایش خواهد یافت.
زنانی که خطرات ژنتیکی خاصی دارند، پیش از یائسگی با خطرات بالای سرطان سینه روبرو هستند. عوامل ژنتیکی، همچون سابقه خانوادگی سرطان سینه، خطر ابتلای فرد را در طول زندگی بالا می برد.
رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نقش مهمی در جلوگیری از سرطان دارد. این شرایط شامل ورزش منظم و تغذیه سالم، همینطور پرهیز از سیگار، مصرف الکل، خواب کافی و تمرین مدیریت استرس است.


منبع:

1401/05/22
08:31:28
5.0 / 5
539
تگهای خبر: بیماری , پوست , تولید , چاقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif