کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

تاثیر مصرف کربوهیدرات ها در کاهش ریسک مبتلاشدن به دیابت

تاثیر مصرف کربوهیدرات ها در کاهش ریسک مبتلاشدن به دیابت

کادایف: برمبنای تحقیقات جدید، افرادی که در معرض خطر مبتلاشدن به دیابت هستند، می توانند با مصرف کمتر کربوهیدرات ها به خود کمک کنند.



به گزارش خ برنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «کریستن دورانز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تولین در نیواورلئان، می گوید: «پیام کلیدی این مطالعه این است که رژیم کم کربوهیدرات، در صورت حفظ، ممکنست یک رویکرد مفید برای پیشگیری و درمان دیابت نوع ۲ باشد، بااینکه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.»
برای این مطالعه، پژوهشگران دو گروه ۷۵ نفره را مورد مطالعه قرار دادند. در یکی، شرکت کنندگان به یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات اختصاص داده شدند. رژیم غذایی گروه دیگر همانند قبل شامل رژیم غذایی عادی خودشان بود.
شش ماه بعد، گروه رژیم کم کربوهیدرات افت بیشتری در هموگلوبین A۱C داشتند که نشانگری برای سطح قند خون است. آن گروه همین طور وزن کم کردند و سطح قند خون ناشتا پایین تری داشتند.
دورانز در ادامه اضافه کرد: «ما از قبل می دانیم که رژیم کم کربوهیدرات یکی از رویکرد های غذایی است که در میان افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ استفاده می شود، اما شواهد زیادی در مورد تأثیر این رژیم بر قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت وجود ندارد. مطالعه آینده می تواند با این هدف صورت گیرد که آیا این رویکرد رژیم غذایی ممکنست یک رویکرد جایگزین برای پیش گیری از دیابت نوع ۲ باشد یا خیر.»
قند خون شرکت کنندگان در مطالعه از سطح پیش دیابت تا دیابت متغیر بود. گروه کم کربوهیدرات شاهد کاهش ۰.۲۳ درصدی سطح A۱C نسبت به گروه رژیم غذایی معمولی بود.
به گفته دورانز، «اگرچه این مقدار، جزئی است اما از نظر بالینی معنادار است.»
در حالی که چربی ها حدود نیمی از کالری مصرف شده توسط افراد گروه کم کربوهیدرات را تشکیل می دادند، اما عمدتا چربی های تک غیراشباع و پلی غیراشباع سالم موجود در غذاهایی مانند روغن زیتون و آجیل بودند.
پیش دیابت فرد را در معرض افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نوع ۲ و همین طور حمله قلبی یا سکته مغزی قرار می دهد.
دیابت زمانی رخ می دهد که بدن آنطور که باید از انسولین استفاده نمی کند و نمی تواند سطح قند خون را تنظیم کند. حدود ۹۰ درصد از افرادی که این بیماری را دارند به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند. علایم می تواند شامل تاری دید، بی حسی دست ها و پاها و خستگی کلی باشد. و می تواند منجر به بیماری قلبی، از دست دادن بینایی و بیماری کلیوی شود.

1401/08/10
09:21:15
5.0 / 5
253
تگهای خبر: بیماری , درمان , رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif