کادایف
محققان سنگاپوری می گویند؛

قهوه احتمال دیابت پس از حاملگی را کاهش می دهد

قهوه احتمال دیابت پس از حاملگی را کاهش می دهد

کادایف: تحقیقات جدید نشان میدهد که نوشیدن قهوه ممکنست خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را در بانوانی که در دوران حاملگی دیابت داشتند کم کند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بگفته پژوهشگران مرکز جهانی بهداشت زنان آسیا در دانشگاه ملی سنگاپور، در مقایسه با جمعیت عمومی زن ها، بانوانی که دیابت حاملگی داشتند، ممکنست ۱۰ برابر بیشتر با خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ روبرو باشند.
«کولین ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «یافته های کلی نشان میدهد که قهوه کافئین دار، هنگامی که به درستی مصرف شود یعنی ۲ تا ۵ فنجان در روز، بدون شکر و لبنیات چرب / پرچرب، می تواند یک سبک زندگی نسبتاً سالم تلقی شود.»
محققان بیش از ۴۵۰۰ زن را که بیش از ۲۵ سال سابقه دیابت حاملگی داشتند، دنبال کردند و مصرف طولانی مدت قهوه و خطر را در آنها بررسی کردند.
در مقایسه با کسانی که قهوه نمی نوشیدند، کسانی که روز پس از حاملگی ۴ فنجان یا بیشتر قهوه نوشیده بودند، ۵۳ درصد کمتر با خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ روبرو بودند. این مطالعه نشان میدهد کسانی که ۲ تا ۳ فنجان قهوه می نوشیدند، خطر ابتلای شأن ۱۷ درصد کم شده بود و کسانی که ۱ فنجان یا کمتر می نوشیدند با ۱۰ درصد خطر کمتر روبرو بودند.
محققان همین طور دریافتند که جایگزین کردن نوشیدنی های شیرین شده با قهوه کافئین دار، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را برای یک فنجان نوشیدنی شیرین شده با شیرین کننده های مصنوعی ۱۰ درصد و برای نوشیدنی شیرین شده با قند ۱۷ درصد کم می کند.
محققان گفتند که قهوه به سبب اجزای فعال زیستی آن، مانند پلی فنول ها، می تواند مفید باشد. پلی فنول ها به مقدار کمی در گیاهان و مواد غذایی خاص مانند میوه، سبزیجات، آجیل، روغن و غلات کامل یافت می شوند.
محققان تاکید می کنند جهت بررسی نقش مصرف قهوه و نتایج سلامت آن، مطالعات بیشتری لازم است.


منبع:

1401/10/12
17:41:20
5.0 / 5
590
تگهای خبر: بهداشت , زندگی , سلامت , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif