کادایف
عضو هیئت مدیره انجمن پروبیوتیك تاكید كرد؛

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک

به گزارش کادایف، عضو هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران اظهار داشت: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، عباسعلی مطلبی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اضافه کرد: پروبیوتیک یک واژه یونانی به مفهوم (برای زندگی) است برای اینکه این تعریف بر این مبنا است که پروبیوتیک ها، مکمل های غذایی میکروبی هستند که از تعادل بهبودی میکروبی روده بر روی میزبان اثرات سودمندی دارند. وی افزود: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است. تعدادی از میکروارگانیسم ها به مصرف انسان می رسند و برخی دیگر دام. این میکروارگانیسم ها بوسیله بهبودی خاصیت میکروفلور در دستگاه گوارش تأثیرات سودمندی را به همراه دارند. مطلبی اظهار داشت: مقوله ای که در حوزه محصولات پروبیوتیک بسیار مطرح است، کاربرد آنها در زمینه دامپروری، آبزیان با هدف ارتقا سطح ایمنی موجودات زنده و مقاومت در مقابل انواع ویروس ها، باکتری ها و انگل ها است. عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران اضافه کرد: هدف دیگر نیز این است که محصولات دام و طیور و آبزیان بصورت غنی شده مورد استفاده انسان ها قرار بگیرد، بدین صورت جهت مصرف محصولات بسته بندی شده پروبیوتیک به شیر و…، افزوده شده و افراد جامعه از فواید آن بهره مند شوند. وی اظهار داشت: محصولات پروبیوتیک ها از دهه های گذشته مورد استفاده انسان ها بوده اما با گذشت زمان و پیشرفت علم این مساله مطرح شده که این میکروارگانیسم های زنده در هر محیط و اکوسیستم تحت تأثیر عوامل محیطی قرار گرفته و خواص جداگانه ای برحسب فصول و شرایط زیست بوم و…، دارند که نیاز به بررسی و تبادل دانش است. مطلبی بیان کرد: با تحقیقاتی که در حوزه پروبیوتیک در حوزه آبزیان و دام و طیور انجام شده است، هر روز بر مزایای آن بر سلامت و ارتقا سطح ایمنی انسان ها و حیوانات افزوده می شود که نشان دهنده اهمیت این علم و تبادل اطلاعات است. دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در زمینه علوم دامپزشکی اظهار داشت: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار "از میکروبیوم تا پروبیوتیک" است و هدف از برگزاری آن انتقال دانش و تکنولوژی در حوزه محصولات جدید پروبیوتیکی و آموزش و ترویج نحوه فرآیندهای تولید در ابعاد مختلف است. وی اظهار داشت: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تا ۵ اسفند ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام می شود.

1401/12/09
12:26:16
5.0 / 5
368
تگهای خبر: آموزش , پزشك , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif