محققان نروژی توصیه می كنند؛
مصرف روزانه آجیل برای حفظ سلامت قلب مفید می باشد
به گزارش کادایف، بر مبنای یک بررسی جدید از ۶۰ مطالعه، یکی از طریق های کاهش خطر بیماری قلبی، مصرف بیشتر آجیل و دانه ها است.
به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان منطقه اسکاندیناوی دریافتند که خوردن آجیل می تواند خطر حمله قلبی را کم کند.
«اریک آرنسن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اسلو نروژ، می گوید: «اگر هر روز یک مشت آجیل، یعنی حدود ۳۰ گرم، بخورید ۲۰ تا ۲۵ درصد خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی کاهش خواهد یافت. در مقایسه، بزرگسالان در کشورهای شمال اروپا به صورت متوسط حدود ۴ گرم آجیل در روز می خورند. خیلی از آنها اصلاً آجیل یا دانه نمی خورند.»
به نظر می رسد بادام، پسته و گردو بهترین ها برای کاهش کلسترول هستند. با این وجود، محققان می گویند که هیچ مدرک قطعی برای سفارش انواع خاصی از آجیل نسبت به سایرین وجود ندارد.
آجیل تاثیر مفیدی بر سطح کلسترول خون دارد که برای پیشگیری از تجمع چربی در شریان ها باید کلسترول را پایین نگه داشت. آرنسن توضیح داد که تصلب شرائین، یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حملات قلبی است.
این بررسی شامل حدود ۲ میلیون شرکت کننده بود. باآنکه محققان بررسی کردند که آیا خوردن آجیل خطر سکته مغزی و دیابت نوع ۲ را می کاهد، اما نتایج آنقدر واضح نبود.
آرنسن اظهار داشت: «به نظر نمی رسد آجیل بر فشار خون تاثیر بگذارد. اما خوردن آجیل با بهبود سطح کلسترول مرتبط می باشد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «به لطف این بررسی سیستماتیک و متاآنالیز، می توانیم برآورد دقیق تری از اثرات واقعی عرضه نماییم. اثبات این که آجیل سبب کاهش سطح کلسترول می شود، توضیح معتبری به جهت اینکه چرا بین خوردن آجیل و خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی ارتباط وجود دارد، عرضه می دهد. امکان دارد ترکیب اسیدهای چرب موجود در آجیل این نقش مفید را داشته باشند.»
آرنسن اظهار داشت: «اگرچه نمی توان از آجیل برای درمان کلسترول بالا استفاده کرد، اما ما معتقدیم که اثر آن به اندازه کافی قابل توجه است که بتوان از آن بعنوان یک اقدام پیشگیرانه در بین جمعیت عمومی بهره برد.»
منبع: kadaif.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب