کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد

مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد

به گزارش کادایف، تحقیقات جدید نشان داده است که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال مبتلا شدن به ضعف و سستی را کاهش دهند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، سیب و شاه توت همچون میوه هایی هستند که حاوی فلاونوئید خاصی به نام کوئرستین هستند که امکان دارد مهم ترین عامل برای پیشگیری از شکنندگی و ضعف باشند.
«استیون اوئی»، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، اظهار داشت: «یافته های ما نشان داده است که به ازای هر ۱۰ میلی گرم مصرف بیشتر فلاونول ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاسته می شود. افراد به سادگی می توانند ۱۰ میلی گرم فلاونول در روز مصرف کنند چونکه یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی گرم فلاونول دارد.»
حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از سالمندان گرفتار ضعف هستند. این سندرم سالمندی منجر به خطر بیشتر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می شود.
نویسندگان این مطالعه گزارش دادند که سفارش های غذایی برای پیشگیری از ضعف معمولا بر خوردن پروتئین متمرکز است، اما خیلی از مواد غذایی دیگر فواید سلامتی دارند.
به گفته محققان، باآنکه ارتباط مفهوم داری بین دریافت کل فلاونوئید و ضعف وجود نداشت، اما مصرف بالاتر فلاونول ها (یکی از زیرگروه های فلاونوئیدها) با احتمال کمتر ابتلاء به ضعف مرتبط بود.
اوئی در ادامه توضیح داد: «به طور خاص، مصرف بالاتر کورستین فلاونوئیدی قوی ترین ارتباط را با جلوگیری از ضعف دارد.»
تیم مطالعه اظهار داشت که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی فلاونول ها یا کورستین برای درمان ضعف تمرکز کند.


منبع:

1402/03/09
10:16:22
5.0 / 5
341
تگهای خبر: پروتئین , پزشك , درمان , سفارش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif