کادایف
آگاهی سلامت؛

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

به گزارش کادایف، خوردن پیتزا را همه دوست دارند، حتی متخصص تغذیه هم شاید پیتزا بخورد؛ اما بسیار کم، چون می داند این غذای آماده چگونه تهیه می شود.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست. به جهت اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوع تر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه می کنند. این مواد با این که سبب کاهش فعالیت باکتری ها در گوشت های فرآورده شده می شوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل می شود. نیتریت هم بعد از ترکیب شدن با آمین های ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید می کند که ماده ای خطرناک و سرطان زا است. همچنین، وجود چربی های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها را زیاد می کند. از طرفی، پنیر پیتزا هم دارای کالری فراوانی است که سبب افزایش حجم زیادی از کالری در بدن می شود. نکته مهم تر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم می تواند سبب افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، می تواند ما را درگیر سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و…، کند. سفارش کارشناسان تغذیه و پزشکان اینست که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.


منبع:

1402/03/19
13:29:07
5.0 / 5
389
تگهای خبر: بیماری , پزشك , تخصص , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif