کادایف
به بهانه روز جهانی ایمنی مواد غذایی؛

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان

کادایف: بررسی ها و گزارش های بین المللی نشان میدهد که هر سال 420 هزار مرگ ناشی از بیماریهای غذا در جهان اتفاق می افتد.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، امسال، روز جهانی ایمنی غذا با شعار «استانداردهای غذایی جان انسان ها را نجات می دهد» انجام می شود. هدف از برگزاری این روز افزایش آگاهی و شناخت مردم نسبت به اهمیت استانداردهای مواد غذایی در سرتاسر جهان است تا منجر به ایمن نگهداشتن مصرف کنندگان و تشویق همه افراد از تولیدکننده تا مصرف کننده برای اتخاذ و اجرای استانداردهای ایمنی غذا در طول زنجیره تامین مواد غذایی شود. این امر به کاهش بیماریهای ناشی از غذا که حدودا بطور کامل قابل پیشگیری می باشند، کمک می نماید. در حقیقت استانداردهای غذایی به ما کمک می نماید تا مطمئن شویم آن چه می خوریم، بی خطر است. ایمنی مواد غذایی جان انسان ها را نجات می دهد و این نه فقط یک عامل حیاتی برای امنیت غذایی است، بلکه نقشی حیاتی در کاهش بیماریهای ناشی از غذا دارد. هر ساله ۶۰۰ میلیون نفر در جهان به ۲۰۰ نوع بیماری ناشی از غذا مبتلا می شوند که بار چنین بیماری هایی بیشتر بر دوش فقرا و جوانان است. علاوه بر این بیماریهای ناشی از غذا سالانه موجب ۴۲۰ هزار مرگ قابل پیشگیری می شوند. روز جهانی ایمنی غذا فرصتی است برای آگاه سازی مردم درباب مسائل ایمنی مواد غذایی، نشان دادن چگونگی پیش گیری از بیماری بوسیله ایمنی مواد غذایی، بحث در مورد رویکرد های مشترک برای بهبود ایمنی مواد غذایی در سراسر بخش ها و در نهایت ترویج راهکار ها و راه های ایمن تر بودن مواد غذایی. بر طبق این گزارش مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه در امتداد انجام رسالت خود اقداماتی نظیر اطلاع رسانی در حوزه استانداردهای غذایی، تازه های سلامت غذا و تدوین راهنماهای بالینی را بطور مستمر در اولویت برنامه های خود برای عموم جامعه قرار داده است.

1402/03/21
09:15:06
5.0 / 5
311
تگهای خبر: استاندارد , بیماری , تولید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif