کادایف
كارشناس اداره كل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو تاكیدكرد:

مصرف نان کامل راهی برای جلوگیری از بیماری های مزمن

مصرف نان کامل راهی برای جلوگیری از بیماری های مزمن

به گزارش کادایف، کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواهان ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.


به گزارش کادایف به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد روز سه شنبه ضمن اشاره به تفاوت های نان کامل و نان سفید، اهمیت مصرف نان کامل را مورد تاکید قرار داد.
وی عنوان کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و بنابراین از نظر ویتامین های گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت را افزایش داده و با تشکیل سیری کوتاه مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همینطور ارزش تغذیه ای پایین نان سفید می تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.
نان کامل، خطر مبتلا شدن به دیابت را کاهش می دهد
کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو افزود: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می شود، سرشار از ویتامین های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر مبتلا شدن به دیابت را می کاهد و حتی می تواند از سکته های قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در مقابل بیماری های مزمن، بخصوص سرطان، بالا می برد.
پوراحمد تصریح کرد: نان کامل، به علت داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره تر از نان سفید دارد.
وی تاکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و جلوگیری از بیماری های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل گردد تا جامعه ای سالم تر داشته باشیم.
پوراحمد در انتها از مردم خواست با انتخاب آگاهانه محصولات غذایی، به سلامت فردی و اجتماعی کمک کنند.



منبع:

1403/10/12
10:39:33
5.0 / 5
94
تگهای خبر: بیماری , تولید , چاقی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif